2821
2789
عنوان

مادر همسرم

415 بازدید | 42 پست

سلام،من به یه مشکلی خوردم 3سال ازدواج کردم اومدم شهر دیگه زندگی میکنم، اوایل خانواده همسرم بخصوص مادرش هیچ توجهی بهش نداشت اما جدیدا شروع کرده جملات عاشقانه بهش میگه مثلا دیروز که روز مرد بود به همسرم پیام داده (سلام عسلم سلام عشقم سلام نفسم روزت مبارک) 😶😶در حالیکه بعد ازینکه محبت منو همسرم رو دیده داره اینکارو میکنه، بنظرتون من باید چه رفتاری بکنم؟؟؟؟ 

هوچی

بذا انقد بگه جونش در شه😂

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 

بذار بگه

مگه چیه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عکس‌العمل شوهرت چیه؟

برای آرامشم چند تا صلوات بفرستین.🌹دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم.... ‌ با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ دوست گرامی! خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم. و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆

به نظرم میخواد حرص شما رو در بیاره بی توجه باش باهاش اهمیت نده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیییزم چه عیبی داره خانوادش بهش عشق بورزن

دختر غریبه که اینارو بهش نگفته

اصلا حساسیت به خرج نده دقیقا مثل این میمونه که پدرت قربون صدقه تو بره

من هم خواهرشوهرام هم مادرشوهرم یکسره دارن قربون صدقه شوهرم میرن حتی با میم مالکیت اسمش رو صدا میزنن😂

اوایل حس میکردم میخوان منو حرص بدن🙈

بعد دیدم نه خب دوسش دارن و برونگرا هم هستن.الان دیگه اصلا برام مهم نیست.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز