2821
2789
عنوان

مادر همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 42 پست

مادرشه

یه عمر جوونیشو فداش کرد زندگیشو پاش گذاشته حالا هم دلش خواسته قربون صدقش بره حالا تو چه رفتاری کنی؟؟؟

اصلا به نظرم ربطی به شما نداره

خدایا توبه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
ن دیگ شوهر ما شده 

نچ قبلش مادرش اون بوده زحمتشو کشیده بزرگش کرده برای از جون و جوونی و دلش مایه گذاشته 

حسودی خوب نیست

هر کسی جای خودشو داره

دستامو گرفت، نفس عمیق کشید، نگاهشون کرد و گفت:” اون بوی خونه میده ولی مثل خودم گرگه!”

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم حواست هست که قبل از اینکه شما زنش بشی ایشون مادرش بوده دیگع؟

بله حق داره پسرشه، اما چرا تازه یادش افتاده، حتی موقعی که ازدواج میکردیم اینطوری نمیکرد

مهم نباشه برات همینک شهر دیگه ای خدارو شکر کن پیامم بزار بگ تا شق وایسه والا

برا منم جلو مهمونا لم میده ب شوهرم ب خنده منو ضایع میکنه مناسبتا محل سگ نمیزاره تا من استوری میزارم زود زنگ میزنه ب تبریک 

ولی برام مهم نیس دیگ ی دوتا عوق تو دلم میزنم ولی خب نمیتونم ک زن گنده بزنم دهنش احمقه احمق

ب مادر بودنشونم ربط نداره سر پری جلف شدن

👪
بله حق داره پسرشه، اما چرا تازه یادش افتاده، حتی موقعی که ازدواج میکردیم اینطوری نمیکرد

آها تازه اینطوری میکنه؟ 

حتما حسادت کرده 

حسادت خیلی بده

دستامو گرفت، نفس عمیق کشید، نگاهشون کرد و گفت:” اون بوی خونه میده ولی مثل خودم گرگه!”

عزیییزم چه عیبی داره خانوادش بهش عشق بورزن دختر غریبه که اینارو بهش نگفته اصلا حساسیت به خرج نده د ...

آخه میدونید اوایل اینطوری نبودن مثلا اوایل فقط به اسم صداش میزدن بعد که دیدن من اسم شوهرم رو با جان خطاب میکنم اونا هم مثل من صداش زدن بعد همسرم رو با عنوان آقا خطاب کردم اونا هم همین کارو کردن در  واقع انگار که دارن رفتار من رو تقلید میکنن، اگه از اولش اینطور بود خب مشکلی نبود ولی چرا هر چی من به همسرم میگم اونا هم تکرار میکنن! 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز