2821
2789
عنوان

مادر همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 42 پست
آخه میدونید اوایل اینطوری نبودن مثلا اوایل فقط به اسم صداش میزدن بعد که دیدن من اسم شوهرم رو با جان ...

ببین باور کن وقتی یه شخصی جدید وارد خانواده میشه انگار رفتاراش میره زیر ذره بین

این موضوع برعکسش واسه ما اتفاق افتاده

همسر من خوزستانیه خیلی خونگرمه و اهل صحبت و قربون صدقه

باور میکنی از وقتی اومده تو خانواده ما انگار همه رو‌تحت تاثیر قرار داده همه خونگرم تر شدن

یجورایی انگار یخ همه رو آب کرده

حالا شما هم همینطور.انگار بهشون محبت کلامی و... رو یاد دادی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین باور کن وقتی یه شخصی جدید وارد خانواده میشه انگار رفتاراش میره زیر ذره بین این موضوع برعکسش وا ...

مشکل من اینکه وقتی منو همسرم رو باهم میبینن تا 1هفته اینا جو گیرن دارن ادای منو درمیارن و مثه من رفتار میکنن ولی وقتی ببینن من از شوهرم دور میشم یا مثلا تنها جایی میرم دیگه دوباره برمیگردن به رفتار اول خودشون که به شوهرم محل نمیذارن

مادرشه شمامث که هنوز مادرنشدی مادر حتی تودلش هم دائم فدای بچش میشه چه برسه سرزبون

وااای من که پسرم بزرگ شد اگه عروسم بخواد این کاراکنه ناراحت میشم

یه عمر زحمتشو کشیده ۹ماه زجربارداریش کشیده شب تاصبح به پاش بیدارمونده ازهمه خوشی گردش هاش زده نشسته بچه بزرگ کرده حالاحق نداره یک کلام قربون صدقه بچش بره واقعا که بعضیاتون واقعا عروس های بدی هستین کی از مادرنزدیک تر

کاش مادرشوهرمنم به پسرش محبت میکرد شوهرمن واقعامحبت مادری نمیبینه مامانش اصلا انگارنه انگار پسری هم داره یهو۲ماهم میشه همونمیبینن ولی هیچ کدوم واسه اونیکی دلتنگ نمیشه

من ناراحت میشم ازاین رفتارا میگم کاش باهم خوب بودن

بابا این حسوده شکی توش نیس  رابطش باهات چحوریه ؟

احساس میکنم از من خوشش نمیاد، پدر من 10 سال هست که فوت شدن و مادرم جدیدا ازدواج کردن باورت میشه به این موضوع هم حسادت میکنه چون از همسر خودش جدا شده و جدا از هم زندگی میکنن، در کل احساس میکنم داره باهام رقابت میکنه، ولی من نمیخوام که مادر همسرم رو اذیت کنم یا بی محلی کنم که من زندگی خودمو میکنم نمیدونم چرا اینطوری میکنه

مادرشه شمامث که هنوز مادرنشدی مادر حتی تودلش هم دائم فدای بچش میشه چه برسه سرزبون وااای من که پسرم ...

نه عزیزم منم حق میدم مادرشه درسته، اما آخه رفتاراش عجیبه، فکر کنید بعضی وقتا که میریم شهرشون گیش میاد که باهم بریم بیرون، وقتی داریم از خونشون میایم بیرون مادرشوهرم کیفشو که هیچ وزنی نداره میده دست من خودش جلوتر با پسرش راه میوفته و میره انگار که من دارم پسرشو ازش میگیرم درحالی واقعا اینطور نیست

نه عزیزم منم حق میدم مادرشه درسته، اما آخه رفتاراش عجیبه، فکر کنید بعضی وقتا که میریم شهرشون گیش میا ...

این رفتارو حق داری ناراحت شی 😅

وای خب واقعابعضی ازمادرشوهراهم حسودن الان این موردو که گفتی بهش پی بردم حسادت میکنه

دقیقا عین خانواده شوهر من هستن بلکه بدتر از تو.

ولی حیف ک اینجا نمیتونم ازشون بگم،و کاراشون رو تعریف کنم برات.

فقط در همین حد میتونم تجربیات خودمو بهت بگم و راهنماییت کنم ک اصلا اصلا اصلا جلوی اونا جلوشون لاو نترکون.ب هیچ عنوان.

حتی استوری هایی ک واسه شوهرت میزاری  رو مخفی کن نبینن.

حتی وقتی جایی میرید مسافرت یاهرجایی هیچی تعریف نکن پیششون.نگو خوش گذشت و رفتیم فلان جا و فلان جارو دیدیم.اگه گفتن رفتین فلان جا چطور بود بگو خداروشکر بد نبود.

حتی عکس هاتون روهم نشونشون نده،وقتی گفتن عکس هاتون رو نشون بده بگو ریختم توی اون یکی حافظم، همراهم نیس و نمیدونم کجا گذاشتم، خلاصه نزار هیچی از زندگیتون متوجه بشن.حتی پیششون با شوهرت نگو و نخند.کاملا معمولی باش.

فقط تا میتونی ب شوهرت توی خونه بهش محبت کن ک محبت اونا بزاشون بی معنی باشه.

ولی جلوی اونا خیلی رعایت کن.

و پیش خانواده خودت بیشتر محبت کن ک شوهرتو بزرگ کنی و توی دلش بیشتر جا میشی و شوهرتم باید جلوی اونا بهت محبت کنه‌ ک توام پیش اونا بزرگ بشی و اونا بدونن ک شوهرت دوست داره.

فقط همین.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز