2777
2789
عنوان

متاهلم چندسال ولی

895 بازدید | 25 پست

چه در زمان مجردی چه الان هر از گاهی خواب میبینم که خواستگار برام اومده وهر سری به دلایلی میره ومن تو خواب بشدت احساس خلا وبی کسی میکنم جالبه که خیلی دوست دارم به ازدواج بکشه حتی به ازدواج کشیده ولی ولم میکنه.بنظرتون تعبیرخاصی داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااجازه استاتر من مجردم دوشبه دارم خواب لباس عروس مییبینم نمیدونم چراا

منم زیاد ازاین خوابا میدیدم حالا تو مجردی ببینی شاید نشونه تمایلت به ازدواج وعروس شدن باشه اما من تو متاهلی هم میبینم نمیدونم یعنی چی

نگرانی های ذهنت هست که به صورت خواب میبینی. مثل کسانی که بعد از سالها هنوز خواب میبینند مدرسه میرن ...

آخ گفتی.من همش خواب میبینم امتحان دارم ولی هیچی بلد نیستم بعد از اینکه از خواب بیدار میشم ومیبینم فقط خواب بوده انقدر خوشحال میشم

برای کسانی که به وجود خدا ایمان دارند هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسانی که به وجود خدا ایمان ندارند هر توضیحی بی فایده است!!!