2777
2789

دیشب خواب یه زن وحشتناک با موی طلایی دیدم که داشت یه نفرو اذیت می کرد و می خواست خفه اش کنه با یه طناب یه بوی وحشتناک تعفن هم داشت و‌جیغ خفه میزد .از خواب بیدار شدم حالم خوب نبود تا اذان صبح بیدار بودم نماز صبح خوندم دیگه ساعت هشت خوابم گرفت اومدم بخوابم یه دسته موی طلایی رو بالشم بود 😑درست عین موی همون زنه .اعصابم خورد شد .موی خودم اون رنگی نیست .بازم گفتم بی خیال چند تا تار مو هست دیگه روزتو‌خراب نکن دیوونه میشی 

...بلند شدم رفتم تخم بلدر چین نیمرو کنم واسه خودم و بچه هام اونام بیدار کنم صبحونه بخوریم .چند تا شکوندم یه دونه آخری دیدم یهو همون بوی تعفن زنه پیچید داخل بینیم و صدای جیغش تو سرم .شیطون لعنت  کردم گفتم دارم دیوونه میشم تخم آخری شکوندم یه ماده خاکستری بد بو ازش پاشید بیرون مثل آتش فشان انگار فوران کرد رو صورتم و لباسم و اطراف .از ساعت هشت تا ده حموم بودم و تمیز کاری فقط 😞

نمی‌دونم این چه سمی بود حالم بد کرد .نماز می خونم .آدم معتقدی هستم .سعی هم می کنم گناه نکنم .قبل خواب هم همیشه آیت الکرسی چهار قل می خونم .قرآن هم می خونم بیشتر وقت ها .واقعا نمی‌دونم چی کار کنم یادم بره این سم و دیگه واسم اتفاق نیفته 🥲باردار هم هستم 

ایوای بارداری و این شرایط

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه بنداز

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

آره تازه بوی بد یادش میفتم همه اش حالت تهوع میگیرم از صبح تا حالا نمی تونم چیزی بخورم

یکم فاصله بگیر از خونه 

برو خونه مامانت

مناسفانه توی بارداری ادم تحت چیزای ماورایی قرار میگیره منم توی بارداریم کلی مشکل برام پیش میومد مثلا سکی چراغو خاموش روشن میکرد یا درارو میکوبید و بعداز بارداریم بر طرف شد.... لطفا از این چیزا میبینی نگران نشو و انرژی مثبت بده به خودت و انرژی منفی رو دور کن از خودت.... و نمک بزیز گوشه های خونه و در حیاط.... ناگفته نماند از ادم های شیطان صفتی که از سر حسادت میرن دعا میگیرن

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

تخم‌ پرندگان وقتی مدت طولانی تو هوای گرم باشه فاسد میشه،اون ماده بدبو و متعفن نتیجه تخمیر محتویاتش بوده ،این هیچ ربطی به ماورا نداره. برا خوابتوهم‌چمد روز بگذره فراموش میکنی،به دلت بد نیار،صدقه بده و خیالت راحت باشه

به خودت بگو چیزی نیست برای هر کسی اتفاق میفته

می دونی خواب رو می گم خواب بوده،تخم بلدرچین هم می گم آخری گندیده بوده .ولی اون دسته مو از ذهنم نمیره .متاسفانه نه کسی خونمون اومده نه من از خونه رفتم بیرون که امید وار باشم با خودم بگم  حداقل اون دسته مو واسه دوست دختر شوهرمه حداقل 😑پنج شش تا نخ موی صاف پنجاه سانتی زخیم‌ طلایی روی رو بالشی که تا اومدم بخوابم چسبید به دستم انگار 😑

مناسفانه توی بارداری ادم تحت چیزای ماورایی قرار میگیره منم توی بارداریم کلی مشکل برام پیش میومد مثلا ...

اتفاقا پری شب از حموم اومدم رفتم سشوار بکشم لامپ مدام باز بسته میشد گفتم نوسان برقه یا لامپ خرابه .بعدش درست شد .البته اون امکان نوسانش هست .بچه هم داخل شکمم دو روز بعد جور بالا پایین می بره ده دقیقه هم آروم نداره