2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم شوهر خسیسم داروهای تقویتی رو برام نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 39 پست
الانم اصلا حالم خوب نیست نفس کم میارم حتی حاضر نشد از بیرون غدا بخره دیروز بش گفتم نهار بخر بیار دست ...

عین بابای منه تازه ما مریض شدیم مارو اصلا دکتر هم نبرد برای خودش قرص و دارو گرفته بود قایم کرده بود که ما نخوریم تموم بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو خیلی اثر نداره،هزینه الکیه،شاید پول نداشت،عوضش تا میتونی میوه و آبمیوه طبیعی بخور،

میشه برای سلامتیم حمد بخونین شاید دعای شما حال منو خوب کنه انشالا هر چی ازش بخواین بهتون بده♥️

اگه پس اندازی داری خودت برو بگیر... برای خودت احترام قائل شو.. همش منتظر دست مردها نباشیم

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  
اگه نداشت دلم نمیسوخت

منم مثل تو ...ولی میگم که حساب گر شدن .اشکال نداره پولش واسه تو و بچه های آینده ی تو جمع میشه 😉

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
منم مثل تو ...ولی میگم که حساب گر شدن .اشکال نداره پولش واسه تو و بچه های آینده ی تو جمل میشه 😉

ن اتفاقا حسرت همه چیز تو دلمون میمونه خیلی بدم میاداز مرد خسیس 

ادم تا جونه باید زندگی کنه

من حالم خیلی بد بود 

انشالله زودتر رخت عافیت تنت کنی

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...

برای یه غذای خاص یا میوه ای چیزی باید بعد از نماز صبح ده مرتبه آیه ی 114 سوره مائده رو بخونی همسایمون بهم گفت خوندم عالی بود به مامانم هم گفتم اولش باورش نمیشد بعد چند روز بهم گفت خوندم نتیجه گرفتم تاز۶ ما یه بار خوندیم بعدا تو کتاب گنج های معنوی دیدم نوشته ده بار 

اگه پس اندازی داری خودت برو بگیر... برای خودت احترام قائل شو.. همش منتظر دست مردها نباشیم

پس انداز داشتم سودشو میگرفتم ی مدت سکه خریدم سود کردم ب شوهرم گفتم بفروششون دوباره بزارم بانک برای خرج خودم فروختشون پولو گذاشت تو حساب خودش گفت سودشو بت میدم سودشم نداد اصلا 

کلا نماز شب کلید حل هر مشکلیه به شرطی که از همه گناهات توبه کنی واقعی باشه اگه هنوز نمی تونی باید به یکی از امامان متوسل بشی مثل نادعلی و زیارت عاشورا خوندن  و دعای توسل و ...