پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2578 عنوان میشه لطفا این آیه رو به نیت خوب شدن حالم بخونید یکوچولو وقت میگیره ممنونم🥲❤️ 72 بازدید | 12 پست وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَىٰاسمم ساراست به نیت امضام و اینکه حالم بهتر شه لطفا یکبارم بخونیدش کافیه ممنونم انشالله هر چی از خدا میخواید همون بشه براتون ..❤️ دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه! دیروز | 21:26 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2578 ۲۰ بار خوندم ان شاء الله حاجت روا بشی عزیزم لطف کردی منم به نیت شما میخونم انشالله هر چی از خدا میخواید همون شه برات❤️ دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
عمهخاله عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 123 سلام منم ۲۰ بار خوندم به نیت شما انشاالله حاجت روا بشی عزیزم⚘
15رز عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 2507 برای بهتر شدن حالت به بچه های بی سرپرست کمک کن به دلم افتاده روزای خوب در راهه
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2578 برای بهتر شدن حالت به بچه های بی سرپرست کمک کن حتما الان یکم از نظر مالی خوب نیستم یکم دیگه میرم سر کار دستم باز تر میشه حتما اینکارو میکنم انشالله دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2578 سلام منم ۲۰ بار خوندم به نیت شما انشاالله حاجت روا بشی عزیزم⚘ منم برای شما میخونم انشالله شماهم به هر چی تو دلته برسی دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
15رز عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 2507 حتما الان یکم از نظر مالی خوب نیستم یکم دیگه میرم سر کار دستم باز تر میشه حتما اینکارو میکنم انشالل ... حتی اگه شده ۵۰ هزار تومن انشالله مشکلت حل میشه به دلم افتاده روزای خوب در راهه
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2578 ۳ بار تو دلم خواندم منم به نیت شما میخونم انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
عمهخاله عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 123 منم برای شما میخونم انشالله شماهم به هر چی تو دلته برسی ممنونم عزیزم.. الهی آمین🤲
خوشمل۱۳۷۰ عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 572 خوندم.لطف کنید برای من وبچهاموشوهرم دعا کنید ممنونم.الهی هرکس دعا میکنه به امید خدا حاجت روا بشه
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2578 خوندم.لطف کنید برای من وبچهاموشوهرم دعا کنید ممنونم.الهی هرکس دعا میکنه به امید خدا حاجت روا بشه انشالله که خودت و بچهات و شوهرت همیشه سلامت باشید چشم براتون حمد و سوره خوندم و صلوات فرستادم دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!