2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 97 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در کل چیز نا امید کننده ای بهم نگفت در کل تنبلی خیلی شایع شده متاسفانه ولی خب بیشتر از سالم ها ...

اره .. بمنم گفت چیز جدی ای نیست و باردار میشی.. ولی خوب ناراحتی داره باز

خدایا شکرت❤️مواظب تو دلیم باش صحیح و سالم بغلش کنم خداجونم
چند وقته تحت درمانی ؟

قبلا ی دکتر رفتم که بیشعور بهم پنح بسته قرص ال دی داد که روزی سه تا بخورم😤🤧دکترم گفت بدتر کردی خودتو که.. تو توی اقدامی چرا ال دی میخوری و این قرصارو داذ.. فعلا ک پنج هفته ای هست شروع کردم

اره .. بمنم گفت چیز جدی ای نیست و باردار میشی.. ولی خوب ناراحتی داره باز

نه بابا ناراحت نباش میدونی که آرامش داشتن خیلی مهمه اصلااااااا بهش فکر نکن ما تو فامیلمون همه تنبلی ارثی دارن و همه وزنا بالا همه هم خداروشکر راحت باردار شدن و بچه های سالم بدنیا آوردن 

اصلا نگران نباش اصلااااا

نه بابا ناراحت نباش میدونی که آرامش داشتن خیلی مهمه اصلااااااا بهش فکر نکن ما تو فامیلمون همه تنبلی ...

اوایل که از گریه نفسم بالا نمیومد میکفتم چرا حامله نمیشم😒😂 ولی الان همه چیو سپردم دست خدا

اوایل که از گریه نفسم بالا نمیومد میکفتم چرا حامله نمیشم😒😂 ولی الان همه چیو سپردم دست خدا

ای وای چرا انقد جدی گرفتی این قضیه رو 😅😅😅 عزیزم قرصاتو بخور مرتبم اقدام کن ایشالا زودی باردار میشی یکمم روزا پیاده روی کن واسه تنبلس فوق العادس 

یه توصیه دیگه هم بهت بکنم که خیلیا ازش نتیجه گرفتن و منم تازه شروع کردم 

تنبلی تخمدان از نطر طب سنتی میگن بخاطر سرد شدن رحم و تخمدانه 

واسه همین یه شب درمیون تا ۱۰ شب تو پاکی  ۱ قاشق چاخوری عسل و یه قاشق چای خوری روغن زیتون اصل و بودار  رو باهم ترکیت کن بریز داخل سرنگ و تو واژنت تزریق کن و خودتو بپیچون و تا صبح بخواب به شدت رحم ر  گرم میکنه و مشکلت زودی حل میشه 

ای وای چرا انقد جدی گرفتی این قضیه رو 😅😅😅 عزیزم قرصاتو بخور مرتبم اقدام کن ایشالا زودی باردار میش ...

جایی ک زندگی میکنیم طوری نیست ک پیاده روی کنم فقط میرقصم.. وزنمم زیاد نیست قدم170 وزنم75 دکتر نگفت اضافه وزن داری فقط گفت ورزش کن.. 

اخه ورزش عالیه کلا واسه تنبلی همچین راه میندازه تخمدانو

دیگه رقصم ی نوع ورزشه.. الهی که ی روز بهم تاپیک بزنیم مامان شدیم.. ب امید خدا