2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 97 پست
یه نفر اینجا میکفت وقتی پریود هستین خودتونو با آب نشورید وقتی میرید سرویس ... میگف خیلی تاثیر داره& ...

وای نه ...پس با آب نشوریم چکار کنیم مگه میشه 

رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ أَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ،وَ اجعَل لی مِن لَدُنکَ وَلیّاً یَرِثُنی فی حََیاتی وَ یَستَغفِرُ لی بَعدَ وَ اَجعَلهُ سَویّاً ولا تَجعَل لِلشیَّطانِ فیه نَصیباً،اللَّهُمَّ إِنّی أَستُغفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیکَ اِنَّکَ،إِنتَ الغفُورُ الرَّحیمُ"  چه سخت والبته چه شیرین است که کسی باهمه رنج هایش،همه رنج های ناخواسته اش،باز عاشق این زندگی باشد...سخته وقتی نه راه پس داشته باشی نه راه پیش...تنهایی زور بزنی لحظه ها به کامت شیرین بشه..ولی نمیشه.. منم دلم میخواست زندگی کنم...ولی این حقو ازم گرفتن...الان روزهام تکراری و وسرد میگذره...فقط میگذره...گهگاهی به خودم دلداری میدم و پامیشم که ازنو بسازم ولی دلم امید میخواد...بی امید ومحبت وعشق نمیشه زندگی کرد..برا آرامش دلم ومادر شدنم یه صلوات مهمونم کن دوست خوبم...که خیلی دلشکسته م...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای چرا انقد جدی گرفتی این قضیه رو 😅😅😅 عزیزم قرصاتو بخور مرتبم اقدام کن ایشالا زودی باردار میش ...

وای توروخدا نکنید این کارو من عسل اصلم گیر اوردم هنوزم درگیر عفونتم اینجوری عفونت واژنم داشته باشین با اب شدن عسل میزنه به رحم و لوله هاتون😟

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»

منم تنبلی داشتم و دارم قرص و دارو هم زیاد استفاده کردم ولی فقط وقتی تو طول درمان بودم پریودم منظم بود همین که قرصارو قطع کردم باز پریودم نا منظم شد البته من مجردم ولی خب همیشه یه نگرانی ته دلم دارم واسه ازدواج و بچه دار شدن و اینا 🤕

منم تنبلی دارم دکتر بهم ال دی داده گفته کنترل میکنه ضرر داره یعنی؟ 

اره اگه تو اقدامی اصلا نخوووووور.. دکتر بهم گفت حتی میتونی از دکتری که تو اقدامی بهت ال دی میده شکایتم بکنی حتی... برو پیش ی پزشک خوووب.. بزار بهت تقوست کننده بده نه خشک‌کننده رحم.. نخوریاا

خدایا شکرت❤️مواظب تو دلیم باش صحیح و سالم بغلش کنم خداجونم
ای وای چرا انقد جدی گرفتی این قضیه رو 😅😅😅 عزیزم قرصاتو بخور مرتبم اقدام کن ایشالا زودی باردار میش ...

ببخشید واااسه دختر خانوم هم جواب میده 

منم هم تبلی هم دارم هم کیست دارو هم همین قرص شما و آل دی و ویتامین ای و کیکوتین امگا3 من کیکوتین درست مصرف نمیکنم 

گلللی رحمم و پاهام بشدت یخه رفتم طب سنتی ببخشید گفت باید زودتر ازدواج کنید تا من بتونم راه حل بدم من بیخیال شدم😪😄

منم تنبلی دارم دوماهه اقدام کردم 

اما خفیفه دوفاستون میخورم

فردا موعدمه دیروز بی بیم‌ منفی بود

ویتامین ای خوردم ماه پیش و باروغن سیاهدونه چرب میکنم هرشب 

این ماه ویتامینه گرفتم و همچنان پیاده رویو چرب کردن 

تنبلی تخمدان اصلا مشکل حادی نیست اونایی که میزنیی باردار نمیشن بخاطر استرس زیادیه که دارن 

تنبلی راحت برطرف میشه 

ورزش ، تغییر سبک زندگی و سالم خوری وزن کم کردن و طب سنتی و خوردن ژل رویال و ... 

همکار من تنبلی داشت ولی بچه نمی‌خواست دکتر بهش گفته بود برو اقدام شاید دو سال دیگه بشه اینم اقدام کرد اولین ماه اقدام باردار شد تازه خیلی پلی کیستیک بود 

چرا؟ چون بچه نمیخواست پس استرس نداشت فقط جلوگیری نکرد باردار شد

درمان رو شروع کن حتی اگر اضافه وزن نداری یکی دو کیلو کم کن و طب سنتی ببین چی میگه انجام بده

من تنبلی تخمدان دارم و دو ماهه اقدام کردم نشده از مهر تحت نظر دکترم و دارو استفاده میکنم متفورمین و دوفاستون .

متفورمین روزی دو تا ،دوفاستون از روز ۱۶ پریود به مدت ۱۰ شب میخورم بعد ۳ روز پریود میشم ! دیروزم رفتم سونو یه فولیکول ۱۱ داشتم فقط حالا دکتر گفته فردا امپول بزنم تا ببینیم خدا چی میخواد برامون☹☹☹☹ ولی تو سونو تخمدان ها حالت طبیعی گرفته بود!

منم تنبلی داشتم و دارم قرص و دارو هم زیاد استفاده کردم ولی فقط وقتی تو طول درمان بودم پریودم منظم بو ...

قطره ویتاگنوسم خوبه...تلخه ولی عالیه...من منظم متفورمین میخوردم تاحدودی پریودیم منظم شد ولی همین که قطع کردم دوباره بهم ریخت.

رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ أَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ،وَ اجعَل لی مِن لَدُنکَ وَلیّاً یَرِثُنی فی حََیاتی وَ یَستَغفِرُ لی بَعدَ وَ اَجعَلهُ سَویّاً ولا تَجعَل لِلشیَّطانِ فیه نَصیباً،اللَّهُمَّ إِنّی أَستُغفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیکَ اِنَّکَ،إِنتَ الغفُورُ الرَّحیمُ"  چه سخت والبته چه شیرین است که کسی باهمه رنج هایش،همه رنج های ناخواسته اش،باز عاشق این زندگی باشد...سخته وقتی نه راه پس داشته باشی نه راه پیش...تنهایی زور بزنی لحظه ها به کامت شیرین بشه..ولی نمیشه.. منم دلم میخواست زندگی کنم...ولی این حقو ازم گرفتن...الان روزهام تکراری و وسرد میگذره...فقط میگذره...گهگاهی به خودم دلداری میدم و پامیشم که ازنو بسازم ولی دلم امید میخواد...بی امید ومحبت وعشق نمیشه زندگی کرد..برا آرامش دلم ومادر شدنم یه صلوات مهمونم کن دوست خوبم...که خیلی دلشکسته م...