2777
2789
عنوان

شوهرم و خانوادش...

216 بازدید | 26 پست

شوهرم آژانس خانوادشه. یعنی هرررجا که بخوان برنزنگ میزنن بیا دنبالمون. داداش بزرگتر داره ها. ماشینم دارن ولی فقط به شوهر من میگن. بعد خیلی پولدارن و خرج میکننا ولی برای پول آژانس جونشون بالا میاد. زمان هم نداره. یبار ساعت ۳ بعداز ظهر. یبار ۱۰ صبح. از خرید برادرهای مجردش تا خرید خوراکیاشون. عقد ک بودم مامانم میگف عیب نداره برید سر خونه زندگی تون میفهمن زندگی تون جداست مزاحم نمیشنولی الان هم همونن متاسفانه و شوهرمم نه نمیگه. برای خونه بابام اینا رفتن خارج از شهر درس داره همیشه ولی برای آژانس خانوادش بیکاره. تازه الان خوبههه.  عقد که بودیم جاریمو میبرد ازمایشا و چکابای بارداریش با اینکه برادر شوهرم ماشینش ۱۰ لول از ما بالاترع و ساعت کاری بسیار کمی داره😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه برای تو کم نذاره مشکلی نداره خانوادش هستن

اخه میدونی من وقتی میگم بریم خونه بابام اینا میگه معلوم نیست بیام درس دارم بعد همووون روز زنگ میزنن مث الان میره. خب چرااا؟

اگ بقیه چیزای شوهرت توبه و برات کم نزاشته مشکلی نداره شوهر منم اینکارو میکنه البته شوهرم تک فرزنده و برادر دیگ ای نداره ولی خدایی کاری باشه میگ به شوهرم میرن باهم بارها شوهرم براشون خرید کرده یا مادرشوهرم گفته فلان چیزو بخر عب نداره سخت نگیر

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
اخه میدونی من وقتی میگم بریم خونه بابام اینا میگه معلوم نیست بیام درس دارم بعد همووون روز زنگ میزنن ...

پس حق داری نمیدونستم اینو باید باهاش حرف بزنی و بگی ک ناراحتی

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
اگ بقیه چیزای شوهرت توبه و برات کم نزاشته مشکلی نداره شوهر منم اینکارو میکنه البته شوهرم تک فرزنده و ...

ببین میبینم که بارها شده غیر مستقیم بگن شوهرم هیچ کاری براشون نکرده ولی برادرشوهر بزرگم عصای دستشونه😐🤦🏻‍♀️ بعد شوهرم رفتن به خونه ی بابام رو میپیچونه ولی کارکردن برای اینارو نه

اخه میدونی من وقتی میگم بریم خونه بابام اینا میگه معلوم نیست بیام درس دارم بعد همووون روز زنگ میزنن ...

عزیزم این سری میخوای بره خونه بابات ..‌زنگ بزن به برادرشوهرت بگو ما ببر خونه مامانم😁😁

یه وقتایی باید برای آرامش خودت با یه چیزایی کنار بیای خیلی سخت نگیر دقیقا همون وقتی که داره میره کار اونارو انجام بده بگو حالا که میری و وقت داری منم ببر تا خونه پدرم اونوقت اگه حرفی زد دیگه جای تامل داره!

منم دقیقا همین مشکل رو داشتم...هر چی هم دعوا میکردم فایده نداشت به خانوادش هم تیکه مینداختم بازم فایده نداشت دیگه هر وقت زنگ‌میزدن که بره ببرتشون جایی من زودتر از شوهرم آماده میشدم میشستم تو ماشین یعنی اگر ظهر بود صبح بود وقت و بی وقت بود میرفتم بعد یه مدت دیگه اصلا زنگ نزدن و خداروشکر تمام شد...میدونی من که میرفتم حس میکردن برا فضولی کردن میرم اونا هم زورشون نیاورد که من همیشه تو ماشین نشستم و انگار همه چیزشون رو کنترل میکنم دیگه اصلا زنگ نمیزنن 

شاید دوست نداره بیاد بهونه میاره.شما هم اصرار نکن خودت برو

باررررها حرف زدم بخدا. اول ناراحت میشد تو با خانوادم لجی🤦🏻‍♀️ دیدم حرف نمیشه دعوا کردم بازم فرقی نکرد. برادر مجردشو برای استخدامش ۱۲ بار تو دوماه میبرد شهر دیگه بعد خودش برای کار اندر خم یه کوچس