2777
2789

سلام وقت بخیر

سال۹۴ عقد کردیم

و ۹۷ ازدواج

سال۹۸ همسرم با داداشم بحثش شد یکسال خونه بابام نیومد تا سال بعدش ک داداشم اومد حرف زدن و آشتی کردن(مابین این یکسال خانوادم میومدن خونمون و منم تنها میرفتم اما توفیری تو آشتیشون نداشت )

چندروز پیش مادربزرگم فوت کرد رفتیم شهرستان پیش خانوادم دوروز بعد فوت مابودیم و پسرخالم و خانومش جمع شدیم ک حال و هوای مامانم عوض بشه همسر و پسرخالم بحث سیاسی و اعتقادی میکردن واقعا حوصله ی جمع رو سر بردن  هرکی اشاره ای میکرد میگفت ک بسه خیلی فایده ای تداشت

تا آبجی کوچیکترم گفت آقای....(همسرم)بسه مامانم سرش درد گرفت رفت تو اتاقا و....

خلاصه فرداش ب مامانم گفت شما مشگلی داشتی باید خودت بهم بگی این ک کوچیکتره حق تداره ب من چیزی بگه تو جمع

مامانم گفت درسته تو خانواده باید بزرگتری کوچیکتری رعایت بشه حق باشماست این مساله مهمیه  ولی شماهم‌میرفتی ی گوشه ب خودش این حرفارو میزدی ن جلو خواهرش و من

همسرمم میگفت نه اینارو باید قبلا یکی بهت (آجیم) یادمیداد و.. ک ب آبجیم برخورد گفت یعنی من بی تربیتم؟ حداقلش اینه دل مامانمو نمیشکونم مثل شما ک با مادر خودت بد صحبت میکنی و....

ک منو مامانم میگفتیم این چ ربطی ب الان داره درست صحبت کن و‌.

این بهونه شد همسرم تو قیافه ست برام بیکاره همیشه خونه ست وای الان صبح میره نصف شب میاد غذاایناهم درست کنم نمیخوره کیکی پختم روزنردو تبریک گفتم محل نداد

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم رابطتونو کمتر کنید ک مشگلی پیش نیاد یا خودت تنها برو یا حداقلش وقتی خوکه مادرت خلوت تره برین

البته کار خاهرتونم درست نبوده هرچی باشه مرد غرور داره 

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟

شما طرف شوهرت بگیر حتی اگه حق باهاش نی 

وقتی دو تایی تنهایید فقط طرف شوهرت رو بگیر بگو اره تو حقداری کارش بد بود 

در ضمن خواهرتون کارش زشت بوده 

مادرتون ناراحت بوده  میتونست بره توی اتاق 

به شما بگه 

شمام به شوهرت بگی کافیه یا برن بیرون بحث کنن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

شما طرف شوهرت بگیر حتی اگه حق باهاش نی  وقتی دو تایی تنهایید فقط طرف شوهرت رو بگیر بگو اره تو ...

گذشته آخه.. و اینکه چون دیگه زیادی حساسه خانوادم برااینکه از حساسیتش کم بشه خیلی اهمیت نمیدن ک انقدر گیر نده به حرکات و الفاظ و... میگم هربار میریم مهمونی بهش برمیخوره ی چیزی

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
 تیپ بزن لباس مجلسی با آرایش غلیظ کن لباس بدن نما بپوش نتونه خودشو کنترل کنه

خخخ بی فایده ست