2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرده ...متاهلا تازه عروسا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی  رفتار خواهرت زشت بوده خدایی مخصوصا جواب دادن بار دومش

میدونم ولی من چیکارکنم دیگه انقدر ازین اداها داره میگم ولش کن تاگی من ب این اون بگم حواستون باشه و.‌

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
گذشته آخه.. و اینکه چون دیگه زیادی حساسه خانوادم برااینکه از حساسیتش کم بشه خیلی اهمیت نمیدن ک انقدر ...

عزیز این مورد حساسه و فلان چیزی نی کنار بیا 

انقدر مردای بد هستن این اقا رو بذار روی سرت 

زیادم طرف خانواده ت رو نگیر جلوش تا حساسیتش کمتر بشه اون میخواد برا تو یه مرد کامل باشه وقتی اینطور با مادرت گفتی بهش هیچی نی و فلان انگار کوچیکش کردی عزیز و شوهرت حس میکنه مشکل کلا از اونه در نظر شما ...و ادم کاملی نیست برا همین اینطور داره عکسالعمل نشون میده و توی خودشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

خواهر شما چطور در جریان رابطه همسرتون با مادرشون هستن؟ به هر حال خواهر شما نباید حرفی میزد بنظرم تا ...

درسته .عامیلیم و اینکه مادر تو مخی داره معمولا باهاش ک حرف میزنی آخرش باید دادبیداد کنی ک متوجه بشه و تلفنی حرف زدنی و... خواهرممشنیده دیگه .حتی خانوادم چندین بار بهم گفته بودن ک به همسرت بگو احترام مادرشو نگه داره و...

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
عزیز این مورد حساسه و فلان چیزی نی کنار بیا  انقدر مردای بد هستن این اقا رو بذار روی سرت  ...

ماهم اول حق دادیم بهش. باباش ک الان ریش سفیده هم همینطوره بهش برمیخوره و قهر میکنه وسط مراسم و..

میدونم ولی من چیکارکنم دیگه انقدر ازین اداها داره میگم ولش کن تاگی من ب این اون بگم حواستون باشه و.‌

حق داری

بنظرم‌ اگر شوهرت حس کنه که تو تیم اونی حداقلش اینه که وقتی بر میگردین با تو قهر نمیکنه

نذار قهر طولانی شه یه حوری برو از دلش در بیار

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️

درضمن دوست عزیز 

نمیدونم چه طوری از کجا خواهرت فهمیده شوهرت با مادرش بد حرف میزنه یا خوب 

اینها جز رازهای زندگی هست در مورد رفتار و طرز حرف زدن شوهرت با مادرش شما یا خانواده ت نباید دخالت کنید یا حرفی بزنید صحیح نیست عزیز 

به کسی هم اطلاعات نده چی شد چی نشد 

بچسب به شوهرت عزیز 

همون خواهرت اگه شوهر کنه یا داره ببین چه جور طرفش باشه بعدا میرسی به حرفم عزیز

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

با اولدورم بولدورم ک مرد نمیشه! ببره سرکار دستش تو جیب خودش باشه نشسته تو خونه همس ادا اطوارای زنونه بعد ۶سال چ دیدگاه مردونه ای داشته باشم نسبت بهش آخه...

همینطور بی تفاوت برخورد کنم؟ ازش میپرسم الان با من مشکل داری؟جواب نمیده میگه شروع نکن و رفت بیرون

کار گیرش نمیاد یا خودش اهل کار کردن نیست?

میگه باید وکیل بشم ولی قبول تمیشه هرسالم ی اتفاقی میفته براشولی واقعا بلده کاره حقوقیه اینکه قبول نمیشه نمیدونم چ حکمتیه

صبح میره کجا نصف شب میاد

بیرون پرسیدم کجا میری گفت بیرون گفتم کجا حب؟بیرون

درضمن دوست عزیز  نمیدونم چه طوری از کجا خواهرت فهمیده شوهرت با مادرش بد حرف میزنه یا خوب  ...

گفتم ک چون فامیلیم دیده رفتاراشونو و اینکه تلفنی حرف میزنن باهام شنیده و اینکه مادرشوهرمم بعد عقد نشست زار رندگیشو تعرریف کرد

بنظرم رابطتونو کمتر کنید ک مشگلی پیش نیاد یا خودت تنها برو یا حداقلش وقتی خوکه مادرت خلوت تره برین ...

سالی یکی دوبار میره خونه خانوادم پارسال ک فهر بود کلا ترفت هرسال هم میگه درس دارم میخونم جایی نمیره تقریبا

گفتم ک چون فامیلیم دیده رفتاراشونو و اینکه تلفنی حرف میزنن باهام شنیده و اینکه مادرشوهرمم بعد عقد نش ...

خوب عزیز این دلیل نمیشه دیگران دخالت کنن توی نحوه رابطه ش با مادرش 

شما مگه توی خونه طرف بودید میدونید کی مقصره کی نی عزیز 

بهرحال فکراتو کن به نظرم تنها راحت اینه یه مدت دل به دلش بدی همراهیش کنی حساسیتش کمتر بشه 

با شوخی و خنده بگذرون بحث رو که نشون بدی چقدر بی اهمیت هست این بحث ...یا حرفو بپیچون سر یه موضوع دیگه