2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرده ...متاهلا تازه عروسا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 44 پست
خوب عزیز این دلیل نمیشه دیگران دخالت کنن توی نحوه رابطه ش با مادرش  شما مگه توی خونه طرف بودید ...

میدونم منم اونجا گفتم تین موضوع چ ربطی داره و فهمیدم بااین حرفش اوضاع رو خراب کرد.اصلا حرف نمیزنه باهام براخودش چیزی درست میونه میخوره سرپایی و میره بیرون الان دفتر کتابشو برداشت بنظرم رفت خوکه باباش درس بخونه من دوست ندارم مشکل میخوریم ب این و اون بگه ولی میدونم ک میگم ولی خودش انکار میکنه ولی من شنیدم ک ب مامانش گزارش میده

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
خوب عزیز این دلیل نمیشه دیگران دخالت کنن توی نحوه رابطه ش با مادرش  شما مگه توی خونه طرف بودید ...

مامدنم اینا میپرسن امن و امانه گفتم آره بنظرتون بگم ناراحته هنوز؟غذاایناهم درست نکنن دیگا؟چون نمیخوره که خودمم تنهایی میدونه میلم نمیکشه غذا بخورم

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم منم اونجا گفتم تین موضوع چ ربطی داره و فهمیدم بااین حرفش اوضاع رو خراب کرد.اصلا حرف نمیزنه با ...

پس مشکلتون خیلی ریشه داره 

کتاب میتونی بخونی اگه اره چراغ دل شوهرت را روشن کن رو بگیر بخون و عمل کن اگه عمل نمیکنی نخر الکی 

چون این اقا تغییر پذیره و مطمئنم با یه روش درست قشنگ توی،مشتت میاد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مامدنم اینا میپرسن امن و امانه گفتم آره بنظرتون بگم ناراحته هنوز؟غذاایناهم درست نکنن دیگا؟چون نمیخور ...

نه من که اخلاقم جوریه که در مورد زندگیم اطلاعات نمیدم به کسی 

اتفاقا جلوی شوهرت بگو اره خوبیم شکر خدا داشتیم فیلم میدیدم...مثلا همین 

بذار شوهرت بفهمه بشنوه اینجور میگی 

یه کم به شمام بی اعتماد شده عزیز 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

پس مشکلتون خیلی ریشه داره  کتاب میتونی بخونی اگه اره چراغ دل شوهرت را روشن کن رو بگیر بخون و ع ...

ممنون

نه من که اخلاقم جوریه که در مورد زندگیم اطلاعات نمیدم به کسی  اتفاقا جلوی شوهرت بگو اره خوبیم ...

تصلا خونه نیست که میگم خروقت بیدار بشه میرون بیرون نصف شب میاد منم خودمو میزنم بخاب ک بخاطر ندیدن من بیرون نمونه بیاد خونه

تصلا خونه نیست که میگم خروقت بیدار بشه میرون بیرون نصف شب میاد منم خودمو میزنم بخاب ک بخاطر ندیدن من ...

اشکال نداره اینم یه جورشه دیگه عزیز 

نامه براش بنویس تمام دلخوریهات دلتنگیهات رو بعد از اینکه از اخلاقای خوبش و مهربونیهاش و خاطراتتون نوشتی بنویس 

کوتاه و جملات کوتاه سعی کن بگی 

سعی کن سی مورد از اخلاقای خوبش رو بنویسی هر چند روز یه بار بذاری لای کتاباش بخونه 

اینطوری دنبال این میوفته خودشو تقویت کنه 

چیز غیر باور ننویس چیزی که نیست 

مثلا میذاره شما فیلمت سریالت رو ببینی وقتی اخبار داره همینو توصیف کن تشکر کن بنویس براش 

اشکال نداره اینم یه جورشه دیگه عزیز  نامه براش بنویس تمام دلخوریهات دلتنگیهات رو بعد از اینکه ...

موثره یعنی ی بار تینکارو کردم تو ناراحتیامون جواب نداد... بنظرتون بخانوادم بگم ک یا آبجیم بگم زنگ بزنه معذرتخواهی کنه؟

موثره یعنی ی بار تینکارو کردم تو ناراحتیامون جواب نداد... بنظرتون بخانوادم بگم ک یا آبجیم بگم زنگ بز ...

نه اصلا عذرخواهی الان درست نی 

شما میگی حساسه ولی جای شوهرت بذار خودت رو 

واقعا جلو جمع یکی بگه اینطور ببخشید انگار گفته خفه شو چقدر حرف میزنی ...مردا جور دیگه برداشت میکنن مخصوصا حساسیت هم داشته باشن 

ولی الان خواهرت اصلا زنگ نزنه بدتر میشه 

نه اصلا عذرخواهی الان درست نی  شما میگی حساسه ولی جای شوهرت بذار خودت رو  واقعا جلو جمع ...

چیکارکنم پس... 

پس خرج زندگیتون از کجا میاد؟؟؟؟

ماهانه ی مبلغ از باباش میگیره و گاهی خورد خورد کارمیگیره

به شوهرت بگو بیاد دست شوهر منو بگیره برن تیمارستان خودشونو بستری کنن والا 

میشه تایپیکمو گزارش بزنید حذف بشه ممنون میشم

نه اصلا عذرخواهی الان درست نی  شما میگی حساسه ولی جای شوهرت بذار خودت رو  واقعا جلو جمع ...

میشه تایپیکمو گزارش بزنید حذف بشه ممنون میشم