2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد یک ماه و نیمه؟؟؟؟

543 بازدید | 32 پست

سلام مامانا پسرم چ کنم؟ 

خیلی زور میزنم برای جیشش! شیرخودمو میخوره فقط 

اولا روزی۳بار جیش میکرد ،ولی حالا ب زورر یک بار یا شاید نوروزی یک بار 

خیلی اذیته !!!!!

اگر راه حلی دارید بگید لطفاً؟

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است  

کولیک داره ببر دکتر دارو میده من پدیلاکت و گریپ میکسچر میدادم با روغن زیتون هم شکمش رو دور ناف رو به جهت عقربه های ساعت ماساژ بده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اگه پی پی نمیکنه روغن زیتون بزن ب دستات و شکمت شکمشو ب جهت عقربه های ساعت اروم اروم ماساژ بده روزی دوبار اینکارو کن هربار تا ۱۰ دقه همینجوری اروم اروم ماساژ بده

ولی اگه جیش نمیکنه ببر دکتر تاجایی میدونم تو خونه راه حلی برای این کار نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولیک داره ببر دکتر دارو میده من پدیلاکت و گریپ میکسچر میدادم با روغن زیتون هم شکمش رو دور ناف رو به ...

بردم قطره گرایپواتر کوکلیکز بهش میدم 

یعنی یبوست برای دارد و کولیک هست

بردم قطره گرایپواتر کوکلیکز بهش میدم  یعنی یبوست برای دارد و کولیک هست

اره مال کولیکه زور میزنه از نفخه اگر شیر خودت رو میخوره اصلا چیز نفاخ نخور 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگه پی پی نمیکنه روغن زیتون بزن ب دستات و شکمت شکمشو ب جهت عقربه های ساعت اروم اروم ماساژ بده روزی د ...

جیش می‌کنه ولی ب زور 

جیشش هم سفت نیست اصلن

بردم قطره گرایپواتر کوکلیکز بهش میدم  یعنی یبوست برای دارد و کولیک هست

دوره اش باید بگذره خوب میشه نگران نباش نهایت ۳ ماه و نیم یا ۴ ماه خوب خوب میشه

اره مال کولیکه زور میزنه از نفخه اگر شیر خودت رو میخوره اصلا چیز نفاخ نخور 

نه کلا حذف کردم چیزای نفاخ رو 

باید قطره چند بار در روز بهش بدم؟

ووووی خودا نوزاد 😍😍😍

از دور قشنگه  

بچه فقط یک سال ب بالا خوبه ،زبون داره راه می‌ره حرف میزنم میگه چشه، اما نوزاد آدم پیرمیشه تا بزرگ بشه  

نه کلا حذف کردم چیزای نفاخ رو  باید قطره چند بار در روز بهش بدم؟

دکتد نگفت چقدر بدی من پدیلاکت رو بین ۵ تا ۱۵ قطره میدادم گریپ میکسچر رو هروقت زور میزد دو و نیم میل