مرد و زن در زندگی یه وظیفه هایی دارن زن بچه به دنیا میاره مرد خرج بچه رو میده مرد کارای بیرون خونه ر ...
خب باشه دعوا کنند و لجبازی.مگه چقدر قرلره زندگی کنند.این چند صباحم سر خونه عمه و خاله دعوا کنند تا ثابت بشه زنه عقلش بیشتره.اینطوری خیلی خوبه.زندگی جذاب.اصلا تمام مشاور ها و روانشناسا هم در مطبشون رو تخته کنند.هر کی هر مشکلی داره لج کنه و خودش رو ثابت کنه.اینطوری خیلی بهتره
شما یه سال ازدواج کردین والان همسرشما دوست داره جا بیفته اون بزرگترو سلطان خونه است یه مدت بهش اقتداربده وبگو هرچی تو بگی بدونه پیشت جایگاه داره همه جوره همراهت میشه ....لج نکن که اسیب بیشتری زندگیت می بینه وتازه نسبت بهت سرد میشه و میره تو لاک بی تفاوتی بی مسئولیتی وکم توجهی ....این توصیه دوستانه است کانال تنها مسیرارامش تو ایتا عضوشو و قسمت تجربیات راببین خانمها خیلی راضین از بحث اقتداردهی که چطور مرد ها رام شدن
خب باشه دعوا کنند و لجبازی.مگه چقدر قرلره زندگی کنند.این چند صباحم سر خونه عمه و خاله دعوا کنند تا ث ...
ربطی به لجبازی نداره بحث اینه که شوهر ارباب خونه نیس و زن هم برده خونه نیس که شوهر هر موقع دلش خواست بگه برو اینجا نرو اینجا باید یه دلیل موجه برای خانومش بیاره......چطور خانم حق نداره بره خونه فامیلای خودش اما اگه نره خونه خانواده شوهر آقا شر بپا میکنه بحث عزت نفسه هر چقدر که واسه شوهر ارزش قائل میشی باید واسه خودت هم قائل بشی
بله گفت حرف زده ولی چجوری و تو چه شرایطی.بعد هم شما اصلا نمیدونی حرف من چیه و داری فقط یه چیزی میگی. ...
ببین یه حرف و یاد گرفتی به همه میگی هی میگی قضاوت کنید قضاوت کنید چرا نمیخوای بگیری که بعضی مردا زبون نفهمن ها مرد و زن به یه اندازه حق دارن هیچکس برده اون یکی نیس پس لطفاً اگر خودت دوست داری برده کسی باشی و همه کاران زیر نظر اون شخص این نسخه رو برا کسی نپیچ چون تو هر شرایط دیگه ام بگه شوهرش میگه دلم نمیخواد بری این منطق یه مرد زبون نفهمه که زنشم میگه چشم چون اقاااایمون خرج خونه میده حق داره برا من تصمیم بگیره در ضمن ما خوشبو تو زندگیمون شمام. برس به زندگی بی تنشت
خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد