2777
2789
عنوان

عمم دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4952 بازدید | 218 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی کمتر کتک میخورد تو مهمونیامون  شرکت میکرد آدم افسرده نبود ن که حالا شده نزدیک چهل سالش تاز ...

اینا انتظار دارن ما به شوهرامون بگیم اول سلطانم برم دستشویی قول میدم خراب کاری نکنم خاک خاک 

. چاوجوانگم. سابقم.. طرفدار حقوق زنان... من عاشق زنانی هستم که بعد طوفان می‌درخشند 
استارتر  خیلی دست وپا چلفتیه به قول مادرش

خاک تو سرش من شوهرم بگه نرو خونه فامیلات ببین از وسط جرررررش نمیدم 

. چاوجوانگم. سابقم.. طرفدار حقوق زنان... من عاشق زنانی هستم که بعد طوفان می‌درخشند 
ببین خانمی بعضا بدون دعوا نمیشه همین زنایی که یک عمر بله و چشم میگن بعد چندسال میرن ب شوهرای مستبد و ...

به خدا من نگفتم بله و چشم بگه چرا همه از حرف من این برداشت رو دارن.من گفتم با لجبازی کار درست نمیشه بعد هر کسی هر برداشتی خواست کرد.من میگم تو یه شرایط آروم بشینه باهاش حرف بزنه دلیل بخواد.با یه مشاور یا روانشناس مشورت کنه.با لجبازی و بیخود کرد و بیجا کرد به خدا درست نمیشه

خود اسی گفت که شوهرش گفته دلم نمیخواد این دلیل منطقی نیست ...دیگه هم ریپلای نکن 

جوابشون رو نده عزیزم سرم داره میترکه بخدا قسم 

حالا از کجا میدونی بی منطقه؟مگه حرفای طرف رو شنیدی؟

خب خونه مادرش چرا نذاشته بره خونه عمش چی 

خوداسنارتر میگه پرسیدم گفت دوست ندارم بری 

شما همچی ادمایی ندید ولی من دیدم واقعا فقط تنها دلیلش خرد کردن و له کردن اختیارات و شخصیت زن هست هست میخان مردسالاری رو توی خونه هم به زن هم به اطرافیان زن ثابت کنن 

اگر منطق داشت میومد میگفت عزیزم من ازفلانی خوشم نمیاد یا درفلان جا بمن توهین میشه نه که هرجا بگی بگه دوست ندارم

اینا انتظار دارن ما به شوهرامون بگیم اول سلطانم برم دستشویی قول میدم خراب کاری نکنم خاک خاک 

اره سلطان اجازه داد برید دسشویی وگرنه بخاطر یخ دسشویی جنگ راه نندازیا عزیزم اوقات شوهرت و تلخ نکن یه دسشویی دیگه قورتش بده😂😂😂

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رد پیام من ریپ نزن عقب مونده حالم بد میشه با یه کنیز حرف بزنم 

خوبه.برو با دعوایی ها حرف بزن.ولی بدون آتیش بندازی تو زندگی مردم.آتیش میوفته تو زندگیت.این قانون کائناته.به قول پروین بانوی اعتصامی زمانه صاحب سند و دفتر و دیوان است.البته ببخشید یادم نبود از نظر شما اونم عقب افتاده است.چیزی نمیونه.همینجوری یه شعری گفته🙂

اره سلطان اجازه داد برید دسشویی وگرنه بخاطر یخ دسشویی جنگ راه نندازیا عزیزم اوقات شوهرت و تلخ نکن یه ...

باشه چشم عزیزم میخام غذا بخورم به نظرت بزارم حضرت اقا دستور بده یه وقت عصبانی نشه صورتش چروک شه بزار من کتک بخورم .....😁😁😁😁