2777
2789
عنوان

عمم دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4953 بازدید | 218 پست
کاش متوجه شی همین نظر شخصیت که میای اینجا میگی چه تاثیری میتونه رو زندگی این شخص بذاره

مگه الان رو تو تاثیر گذاشت که رو استارتر بزاره ..همون حکایت میخ و سنگِ ...ببخشید استارتر برای اینکه زندگیت گلستان بشه بگو چشم آقایی هرچی تو بگی اصلا بیا بزن تو گوشم ...آخه من یه موجو بی ارزشم برای اینکه تنش ایجاد نکنم تو زندگیم من همیشه باید بگم چشمممممممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا متاسفم اصلا همین که فکر میکنی هر کی با شما محالفه کاملا در اشتباهه دیگه حرفی نمیمونه جز ابراز ...

عزیزم شما اصلا پیام استارتر و خوندی که همچین حرفی میزنی میگه باهاش حرف زدم میگه دلم نمیخاد بری دیگه با چه منطقی بشینه با این مرد بی منطق حرف بزنه دوست دارید فقط بگید ما خوبیم ما دعوا نمی‌کنیم خیر عزیزم اتفاقا از بعضی چشم و بله و باشه هرچی شما بگید زندگیا زهر میشه هر دو نفر آدم هستن و با ارزش چجور شوهرش اوقات این و تلخ می‌کنه عیب ندارن ولی اگه ایشون جواب شوهر و بدن میشه لجبازی شما بیشتر داری زندگیشو خراب میکنی

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
چته خواهرشوهری ؟  مرد همچی حقی نداره مگر دلیل موجه بیاره     شما خودت برده ای ...

باشه چشم.تو تشویقش کن به دعوا.ولی بعد نیا بنویس لعنت به خواهرشوهری که تو زندگیم آتیش انداخت.زندگی مردم رو خراب نکنید.دلتون پره نمیتونید دعوا راه بندازید مردم رو آتیشی نکنید.مدیونی داره.کارما داره.خوب نیست.

مگه الان رو تو تاثیر گذاشت که رو استارتر بزاره ..همون حکایت میخ و سنگِ ...ببخشید استارتر برای اینکه ...

باشه عزیزم.بیخیال شما زندگی خودتو‌با همین لجبازی ها و بیخود و بیجا کرده ها ادامه موفق باشی

وظیفه زن هم اشپزی و رسیدگی ب امورات خونس اما  زندانی خونه شوهر نیس  

اتفاقا آشپزی وظیفه اش نیست.ولی با احازه شوهر بیرون رفتن وظیفه است.وقتی نمیدونید نگید.نکنید با زندگی مردم این کار ها رو.راه حل دارید بدید.آتیش نندازید تو زندگی مردم که آتیش میوفته تو زندگیتون.

نخیر اونایی پررو کردن که میشینن میگن مرد وظیفه اشه خرجی بده.واسه کار خونه پول بده.واسه شیر دادن به ب ...

مرد و زن در زندگی یه وظیفه هایی دارن زن بچه به دنیا میاره مرد خرج بچه رو میده مرد کارای بیرون خونه رو میکنه زن داخل خونه رو ......ولی دیگه قرار نیس زن بشه کالای مرد که آقا هر موقع اجازه داد بره هر موقع اجاز داد نره زن هم اندازه مرد داره عقل و شعور داره ....زن گرفته نه اسیری که

👻
دلش غلط کرد  حتماااا باید بری وگرنه تا اخر عمرت همین اشه و همین کاسع

همینو بگو مرد رو کردن کعبه براش سجده کنن مث ارباب دستور بده کثافتا 

. چاوجوانگم. سابقم.. طرفدار حقوق زنان... من عاشق زنانی هستم که بعد طوفان می‌درخشند 
عزیزم از شوهرت پیروی کن بهش نشون بده هرچی بگه شما به دیده میزاری بعد یه مدت إن شاءالله خودش درست میش ...

وای خدای من ینی چی آخه ببین این کارا رو خاله ی من کرد بعد ده سال شوهرش شده بود اربابش بلاخره تونست بعد ده سال جلو شوهرش وایسه نترسه الان میگه میفهمم زندگی ینی چی این راه حلت رو واس خودت نگه دار

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

استارتر. کی گفته. دعوا نکنید مگه زندگی بی دعوا میشه ؟

دعوا لازمه زندگی هست وقتی که نمیشه با منطق حرف زد  ویکی از طرفین زور میگه باید  به طرف بفهمونی که  توام یک چیزهایی حالیت هست وگرنه بعدا  میشی موش خونه شوهرت  هی میزنه سرت هی تو له میشی 

تازشم اخرسر ازچشم شوهرت میوفتی مردا از زنانی که شخصیتی برای خودشون ندارن خوششون نمیاد 

معمولا میرن خیانت میکنن

عزیزم شما اصلا پیام استارتر و خوندی که همچین حرفی میزنی میگه باهاش حرف زدم میگه دلم نمیخاد بری دیگه ...

بله گفت حرف زده ولی چجوری و تو چه شرایطی.بعد هم شما اصلا نمیدونی حرف من چیه و داری فقط یه چیزی میگی.من میگم تنش ایجاد کردن و لجبازی همه چیزو خراب میکنه بعد شما ها از حرف من برداشت میکنید که باید بگه چشم و اصلا تو بیا بزن تو گوش من.کاش پیامامو‌ میخوندید بعد قضاوت میکردید

شما اینجوری که میگید زندگی کنید موفق باشید

تازه میپرسه دست کیه.  فک کنم خوشش میاد اقابالاسرداشته باشه

این ک خودشم حتی فک نمیکنم درباره خودش اختیار داره حالا چ برسع به شوهرش

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)