2777
2789
عنوان

عمم دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4953 بازدید | 218 پست

[QUOTE=226715237]واقعا متاسفم اصلا همین که فکر میکنی هر کی با شما محالفه کاملا در اشتباهه دیگه حرفی نمیمونه جز ابراز ...[/

واسه خودت متاسف باش نظرتو به دیگران تحمیل نکن من نظر شخصیمو گفتم. گفتم من اگه باشم..........شما هم یادبگیر به جایِ تاسف

نمیدونم مخم نمیکشه دیگه مامانمم زنگ زده میگه چرا نمیای تو بی عرضه ای....

عزیزم از شوهرت پیروی کن بهش نشون بده هرچی بگه شما به دیده میزاری بعد یه مدت إن شاءالله خودش درست میشه ولی اصلا دعوا راه ننداز که اثرات منفی اش رو بعدا میبینی

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=226715237]واقعا متاسفم اصلا همین که فکر میکنی هر کی با شما محالفه کاملا در اشتباهه دیگه حرفی ...

کاش متوجه شی همین نظر شخصیت که میای اینجا میگی چه تاثیری میتونه رو زندگی این شخص بذاره

نخیر اونایی پررو کردن که میشینن میگن مرد وظیفه اشه خرجی بده.واسه کار خونه پول بده.واسه شیر دادن به ب ...

اتفاقا این وظیفه اشه وظیفه مرد نیست پس وظیفه پسر همسایه اس؟؟؟, 

چه ربطی داره اینارو میده زن نزاره جایی بره مگه زندان بانه واقعا خرفاتونو درک نمیکنم 

برا دیدن مادر خانوادم شوهرم نزاره همچین شوهری نمی‌خوام هیچووووقت 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
عزیزم از شوهرت پیروی کن بهش نشون بده هرچی بگه شما به دیده میزاری بعد یه مدت إن شاءالله خودش درست میش ...

خواهر من اینکار کرد الان ۲۰ساله پیر شد جای بره این راهکارا ندیننننننن ابجیم میگه عقل الان داشتم اجازه نمیگرفتم اونو قدرتمند نمی‌کردم 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
حالا عزیزم مگه مردا واقعا پول میدن واسه این چیزا؟؟نفقه رو به زور میدن چه برسه به این طوماری که شما م ...

حرف سر اینه که اینایی که میگن مگه اجازه ات دست شوهرته همینا اون حرفا رو میزنن.من منظورم اون افراد بود.ولی میبینید که دارن بینشون آتیش به پا میکنند.بعد همینا میان میگن لعنت به خواهر شوهر و مادر شوهر که تو زندگی ما آتیش انداخت.

میگه دوس ندارم

اونوقت خودت بلندمیشی میری طرف اونا مهمونی 

خرت کرده که 

عوضش دربیار  ، حتی اگر ادماشم بمیرن نرو مراسمشون بذارابروش بره 

نذاشته یلدا بری خونه مادرت ، باید خودشو قاچ قاچ میکردی

الانم نمیذاره بری خونه  عمت بگو باشع عب نداره نرفتم ،

صب کن تا بگه بیابریم خونه ننم  بگو نمیام 

حالا عزیزم مگه مردا واقعا پول میدن واسه این چیزا؟؟نفقه رو به زور میدن چه برسه به این طوماری که شما م ...

اتفاقا دادگاه رفته ها میدونن شوهرررر نمیتونه منع کنه رفتن به دیدن خانواده یا اومدن اونا هیچ حقی نداره شوهر در این مورددد

بخشید استاتر ببخشید انشاالله تن پدرمادرت همیشه سالم باشه تا 120سال کنارت باشن.  اما فکر کن اگه ...

آخرشو خوب اومدی 😂

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
اتفاقا این وظیفه اشه وظیفه مرد نیست پس وظیفه پسر همسایه اس؟؟؟,  چه ربطی داره اینارو میده زن نز ...

دیگه همینه اگه اون وظیفه است اینم حقه.نمیشه هم خدا هم خرما.اینایی هم که دارن تشویقش میکنن به دعوا.به جای این که راه حل نشونش بدن.اگه زندگیش خراب بشه مدیونش هستند و کارماش بر میگرده به خودشون.والسلام

نخیر اونایی پررو کردن که میشینن میگن مرد وظیفه اشه خرجی بده.واسه کار خونه پول بده.واسه شیر دادن به ب ...

چته خواهرشوهری ؟

مرد همچی حقی نداره مگر دلیل موجه بیاره 

شما خودت برده ای ملتوهم تشویق نکن