2777
2789
عنوان

عمم دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4953 بازدید | 218 پست

بخشید استاتر ببخشید انشاالله تن پدرمادرت همیشه سالم باشه تا 120سال کنارت باشن. 

اما فکر کن اگه خدای نکرده برن پیش خدا دل خودت اروم و قرار داره. 

همسرت عذاب وجدان نمیگیره. 

اونمدقع دیگه نیستن که بری دیدنشون. 

واقعا به همسر نفهمت بگو 

❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چیزی راه حل داره.باید ببینه دلیلش چیه.شاید منطقی باشه.شاید به نفع خودش باشه.شاید سوءتفاهم باشه.با ...

بله منم تو یه پست اشاره کردم که باهاش حرف بزن با آرامش...ولی گاهی مردا فقط از رو خودخواهی و منم منم دوست دارن حرف خودشون باشه جلو اینجور مردا باید واستاد...ما هم انسانیم حق تصمیم گیری داریم قرار نیست یکی برامون تعیین تکلیف کنه

نه بشینه خونه تا عمر داره اجازه نداره جایی بره شما مردا رو پرو کردین بخدا 

نخیر اونایی پررو کردن که میشینن میگن مرد وظیفه اشه خرجی بده.واسه کار خونه پول بده.واسه شیر دادن به بچه پول بده.خب از اونطرفم مرده میگه اجازه بیرون رفتن زن دست منه.نکنید.آتیش نندازید تو زندگی مردم

نیازی ندارم پیامتو بگردم بخونم وقتی مخالف من ریپلای میکنی کاملا جبهت مشخصه

واقعا متاسفم اصلا همین که فکر میکنی هر کی با شما محالفه کاملا در اشتباهه دیگه حرفی نمیمونه جز ابراز تاسف.شما نمیدونی من چی گفتم و داری اینطور منو قضاوت میکنی

ولی من میگم نباید لجبازی کنه تنش ایجاد کنه باید بشینه صحبت کنه گفتگو کنه توی یه شرایط آروم.ببینه مشکل کجاست و از یه متخصص کمک بگیره نه از آدمایی که فقط دنبال دعوا و جدالن

ول کن عزیزم. یه عده از خانوما بلانسبت همه خانمهای نی نی سایت فکر میکنن تو سری خوردن و دم نزدن و بله ...

واقعا ...مثلِ میخ کوبیدن توسنگِ..

بیخیال منم اشتباه کردم کامنت گذاشتم اینا به اینجور زندگی عادت دارن ..

واقعا متاسفم اصلا همین که فکر میکنی هر کی با شما محالفه کاملا در اشتباهه دیگه حرفی نمیمونه جز ابراز ...

با اجازه من اضافه کنم که وقتی دعوا شد هیج کدوم از این آتیش بیار های معرکه نیستند.خودش میدونه و خودش

اسی منم عین تو ام شوهرم هیچ جا نمیزاره برم همه فک و فامیل از م گلایه میکنن از بس سعی کردم رامش کنم خسته شدم خیلی اذیت میشم

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
نخیر اونایی پررو کردن که میشینن میگن مرد وظیفه اشه خرجی بده.واسه کار خونه پول بده.واسه شیر دادن به ب ...

حالا عزیزم مگه مردا واقعا پول میدن واسه این چیزا؟؟نفقه رو به زور میدن چه برسه به این طوماری که شما میگی که شرعا حق هم هست...مرد می‌تونه به زنش بگه نرو فلان جا ولی حق اینو نداره مجبورش کنه بره خونه فامیلای خودش