2777
2789
عنوان

عمم دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4953 بازدید | 218 پست
خب داری آتیشیش میکنی دیگه.به جای راه حل لجبازی نشونش میدی.

این شوهر اگه شعور داشت میگفت احترام میزاری احترام میزارم ..احترام متقابلِ ..وقتی با محبت نمیشه آخرین راه حلش اینه که جلوش بایستی ..همسرِ ارباب که نیس

یعنی میگی پاشه بره خونه عمه.بعد دعوا راه بیوفته.بعد اعصاب خودش داغون بشه.

عزیزم چطور مرده آشوب میندازه طوری نیست و اعصاب خورد کنی نداره اما اگه این بخواد بره خونه باباش اعصاب خورد کنی میشه؟باید یه جایی واستاد و الا فردا بدترم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت از اول اینجوری بود  یا دعوا شده  خانوادت کاری کردن  علتش و پیدا کن اول

جدیدا اینجور شده میگه تو چرا میخای یری رو چ حساب چن وقت پیشم تولد خالم بود با جنگو دعوا رفتم ریدم ب این زندگی

ای عابر خیال هر شب من ، کمی بمان :)

من باشم نمیرم عصبی هم نمیشم اعتراض هم نمیکنم ولی وقتی یه مهمونی طرف اونا شد شیک و مجلسی میشینم سر جام میگم نمیرم بگه چرا میگم به همون علت که خونه فلانی نذاشتی برم فقط اینجوری حالشون جا میاد بگو یه بار بزاری اون طرف برم یه بار هم این طرف میام نرم اینجا هم نمیرم 😊

منم اجازه نمیگیرم فقط خبر میدم حرف اجازه ای بزنه میگم بهش اگ اعتماد نداری چیزی دیدی طلاق بده وگرنه ...

من میگم مگه بچه ام اجازه بگیرم عقل دارم سنمم از قانونی گذشته  چیزی نمیگه دیگه خخخ

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
اتفاقا چون فکر کردم و تجربه کردم و جواب گرفتم این نظر رو دادم، نه فقط گاهی بلکه همیشه بهتره آدم سرش ...

عزیزم نسخه ی زندگی خودت رو برا همه نپیچ.شاید شما فکر میکنی جواب داده ولی بیشتر همه چی خراب شده و نمیدونی.شما شوهر این خانمو نمیشناسی چطور این راهکارو میدی.اصلا کی تا حالا لجبازی جواب داده 

به خدا با این راهکاراتون زندگی مردمو تلختر میکنید آشوب میندازید به زندگیشون.همش لجبازی و بیخود کرده ...

نکه الان لجبازی نکرده ب حرفش گوش کرده زندگی ب کامش شیرینه

شماها حالتون خوبه؟

حال خودش خراب باشه ک بحثی پیش نیاد شوهر ناراحت نباشه ن والا من براخودم ارزش قائلم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
این شوهر اگه شعور داشت میگفت احترام میزاری احترام میزارم ..احترام متقابلِ ..وقتی با محبت نمیشه آخرین ...

اره مردا گاهی باید لجبازی کنی بفهمن 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
جدیدا اینجور شده میگه تو چرا میخای یری رو چ حساب چن وقت پیشم تولد خالم بود با جنگو دعوا رفتم ریدم ب ...

خب بگو خونه پدرم چرا نرم؟ 

بگو دخترمون پس فردا نیاد خونه مون؟ 

هر چی بکاری همونو برمیداری 

بگو خب منم ادمم این دنیا ارزش نداره من ادم نمیدونه کی زندست چرا اینجور میکنی 

یکم تحریکش کن از نظر وجدان و احساساتش. 

بعد واقعا بگو دومادمون اینکارو کنه چیکار میکنی

❤️
میگه دوس ندارم

مگه دوست داشتن اونه ؟؟ اون نیاد بتمرگه خونه مهم خودتی دوست داری ببین سال اول ازدواجی فکراتون ببین یه جور برو تا ۵۰سال دوام بیاری 

آهان یعنی دعوا کنه شعور پیدا میکنه

نه پس 

برا کسی ک شعور نداره خودشو ب خواب زده ،شعور مهربونی جواب میده؟؟؟؟ درک باید متقابل باشه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.