2777
2789
عنوان

عمم دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4952 بازدید | 218 پست
من باشم اعتنا نمیکنم و میرم. مهمونی های طرف خودت رو برو ولی اصلا مهمونی های طرف اون رو نرو. مثلا میخ ...

این مشکل نیاز به حل کردن داره نه لجبازی.این چه راهکاریه.فکر کردین اینجوری دیگه درست میشه.بدتر هم میشه.یه ذره خودتونو کنترل کنید فکر کنید بعد نظر بدید لطفا.گاهی هم بد نیست آدم نظر نده و اظهار بی اطلاعی کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مامانم زنگ زد کلی پرتو پلا گف بهم گف تو نمتونی جلو خودتو درو کنی...

متوجه منظور مادرت نشدم اما خب حق میدم بهش یچه بزرگ کرده ی پسر بیاد نزاره بزاره خاته باباش. 

من هیچ وقت درک نکردم میدونی اقا از کجا میخواد بفهمه شما رفتی خانه مادرت یا نه پاشو برو سوالم کرد بگو خانه مادرم بودم زیاد چیز کرد بگو زنو شوهر که به پدر مادر خود احترام نزار رهاش کنن پس فردا همسرشونم رها میکنن

❤️

من نمی‌دونم چرا ازشوهرا اجازه میگیرین؟؟ مگه بچه سه ساله این؟؟ من به شوهرم میگم رفتم فلان جا اومد اومد نیومد فقط خبر داشته باشه 

اگه چیزی گفت بدتر طلبکار میشم مگه بچه ام 

حالا خونه عمه هیچ تو چرا جرعت نداری بری خونه پدرت 

توکه خانوادت هم پشتتن 

تازه هردفعه بری پیش فامیلای عتیقه اون 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
این مشکل نیاز به حل کردن داره نه لجبازی.این چه راهکاریه.فکر کردین اینجوری دیگه درست میشه.بدتر هم میش ...

اتفاقا چون فکر کردم و تجربه کردم و جواب گرفتم این نظر رو دادم، نه فقط گاهی بلکه همیشه بهتره آدم سرش به کار خودش باشه و تا ازش سوالی پرسیده نشده در نظرات و افکار بقیه دخالت نکنه!

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
 من نمی‌دونم چرا ازشوهرا اجازه میگیرین؟؟ مگه بچه سه ساله این؟؟ من به شوهرم میگم رفتم فلان جا او ...

منم اجازه نمیگیرم فقط خبر میدم

حرف اجازه ای بزنه میگم بهش اگ اعتماد نداری چیزی دیدی طلاق بده وگرنه اون دهنتو ببند

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

ببین تجربه شخصیم مرد اجازه بگیری بدتر نمیزاره دعوا می‌کنه فک می‌کنه چه خبره  یا جایی اسرار کنی بیا مثلا پیش خانواده خودت بگو اومدی بیا نیومدی نیا صدرصد میاد خخخ اسرار کنی نمیادددددد

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر