2777
2789
عنوان

ریسک سندروم دان در آزمایش +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 34 پست
نه بی دلیل و اینا نداره  برا خیلی از فامیلای ما هم مینوشتن حتی خالم سر این مسئله تا سر حد مرگ ...

من از آمینیو هم میترسم میگن باعث پاره شدن کیسه اب میشه 

خدایا مواظب پسرام وهمسرم باش🤲‌‌‌                          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالته؟ چقدر سخت چرا سقط میشدن؟ با شوهرت قومی؟

۲۶ اونا به خاطر تیروئیدم بود نه فامیل دور هستیم 

من از آمینیو هم میترسم میگن باعث پاره شدن کیسه اب میشه 

نه باباااااا دروغ میگن بخدا با این‌چیزا فقط استرس تو بیشتر میشه مامان عزیز نکن این کارو با خودت!میری با یه نیدل اندازه مناسب از دور نافت وارد میکنن و مایع رو میکشن بیرون و تمام

دیگه نه کیسه آب نه هیچ چیز دیگه ای آسیب نمیبینه

انقدر الکی نگران نشو

.
یک به سیصد که خوبه برامن یک به صد وسیزده هست 😭

ببین فرقی نمیکنه.چون من غربالگری دومم بعد از سونو گفت ریسکت شد یک به ۵۰ چون روده جنین سفید بود واولین علامت بچه های سندروم داون.اورژانسی امنیو سنتز شدم وبعدش کلی دردسر دیگه.برو بیمارستان امام خمینی خودشون تشخیص میدن چیکار کنی

نه باباااااا دروغ میگن بخدا با این‌چیزا فقط استرس تو بیشتر میشه مامان عزیز نکن این کارو با خودت!میری ...

خدا کنه راحت باشه و مشکلی هم نداشته باشه 😔😔

ببین فرقی نمیکنه.چون من غربالگری دومم بعد از سونو گفت ریسکت شد یک به ۵۰ چون روده جنین سفید بود واولی ...

راحت بود امینیو؟ جوابش زود اومد؟

مشکلی نداره و نخواهد داشت نی نی هم قراره تا چند ماه دیگه سالم بیاد بغلت نگران هیچی نباش❤️

انشالله 🤲خیلی ممنون عزیزم 🥰😍

راحت بود امینیو؟ جوابش زود اومد؟

اره بابا نترس،ریسک سقط در امنیو یک به دویسته،یعنی از هر دویست نفر یک نفر.فقط چشماتو ببند وکنجکاوی نکن درمورد وسایل و نحوه ی ازمایش.من چون اورژانسی برام نوشتن واحتمال اینکه مثبت باشه زیاد بود فرداش جوابم اماده بود

اره بابا نترس،ریسک سقط در امنیو یک به دویسته،یعنی از هر دویست نفر یک نفر.فقط چشماتو ببند وکنجکاوی نک ...

ممنون عزیزم ... خدا روشکر که برای شما به خیر گذشت 

التماس دعا🙏

ببین فرقی نمیکنه.چون من غربالگری دومم بعد از سونو گفت ریسکت شد یک به ۵۰ چون روده جنین سفید بود واولی ...

خب بعد جواب امینوچی بود چند هفتگی دادی ؟

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.