2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشم میاد که جنگ جهانی سوم میخواد شروع بشه و هنو تو فکر بورس و ارزین 😐💔

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
رو بورسم تاثیر داره این حمله؟؟

تو بورس ایرانی ؟ 

فقط می‌دونم که قرارع قیمت چیپ های پردازنده چندین برابر بسه که یعنی ماینینگ و استخراج کویین ها خیلی سخت تر و در نتیجه افزایش که البته به خاطر احتمال به خطر افتادن جهان و وقوع جنگ چند کشور اتفاقی که بیفته اینه که کلا بی ارزش بشه چون اون موقع فقط منابع میشن پشتیبابانه ارزش نه عدد های کویین که نبودش هم مهم نیست مثلا غذا آب محصولات اینا 

دلم باران دهانم باران دستم باران تو منتظر ولنتاینی من منتظر بیست دو بهمنم ما مث هم نیستیم 
خب پولمون به باد می‌ره 😭

عزیزم کلا خودمون به باد میریم😂😂 جنگ جهانی دوم با اینکه ایران اصلاااا دخالتی نداشت ولی خیلی ضرر دید درحدی که مردم گوشت ادم میخوردن و خیلیا مردن

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
عزیزم کلا خودمون به باد میریم😂😂 جنگ جهانی دوم با اینکه ایران اصلاااا دخالتی نداشت ولی خیلی ضرر دید ...

چیکار کنم بنظرتون پولم بکشم بیرون ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت
بنظرتون چیکار کنم ؟پولم بکشم بیرون ؟

نمد فقط می‌دونم تکنولوژی گرون میشه پس استخراج کویین سخت تر و یعنی همینای که هستن بشدت گرون میشن  ولی زمانی که آب برق و گاز به خاطر جنگ احتمال قطع شدنش بیشتر میشه در سطح جهانی معلومه کویین ها از بین میرن به نظر من بکش بیرون سود هم نکردی حداقل ضرر نکردی 

چقدر داری 

اوکراین

دلم باران دهانم باران دستم باران تو منتظر ولنتاینی من منتظر بیست دو بهمنم ما مث هم نیستیم