2777
2789
عنوان

قارچ واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 92 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماست پروبیوتیک حتمن بخور قرص های پروبیوتیک هم هست ممکنه آنزیم های مفیدی ک تو واژن هست رو کم داشته با ...

شما تجربه داشتی؟باهمینادرمان شدی؟لاکتوفم منظورته؟

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
نه عفونت من با داروهای معمول خوب شد آره لاکتوفم  تو دور و بریا دیدم با اینا خوب شدن

چقدطول کشیدچیا داده بود آنتی بیوتیکم داد واس شمام قارچ بود ببین من سه تا فلوکونازول داده ولی انگار نه انگار امروز ۴امی روهم میخورم

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
ببین الان این داروها خطرناک نیست برام؟اگه بدنمون بهشون مقاوم شه دیگه کلا واس هیچ عفونتی نمیشه استفاد ...

دارو برای عفونت واژن و اینا کلاااااا همینه توی دارو ها فقط اون پماده که وارد واژن می‌کنی خوبه بعد ی شامپو هست برای شستشو واژن اون رو استفاده کن خوبه عکسشو می‌فرستم برات ژل شستشو هم لافارر عالیه اونو بزن

این نظرات ک میگن برو بشین تو سرکه و ... اصلا اصلا گوش نده ph اون ناحیه باید تنظیم باشه با این کار ها اوضاع رو بدتر می‌کنی دوهفته دقیق و پیوسته از داروهات استفاده کن مطمئن باش خوب میشی نگران هم نباش

دارو برای عفونت واژن و اینا کلاااااا همینه توی دارو ها فقط اون پماده که وارد واژن می‌کنی خوبه بعد ی ...

بمن دئودارگ داده  روزی یبار تا ۱۵ روز پماد کلوتریمازول و متروواژ

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
این نظرات ک میگن برو بشین تو سرکه و ... اصلا اصلا گوش نده ph اون ناحیه باید تنظیم باشه با این کار ها ...

آخه داروهام تموم شد تا ۵ روز هر۱۲ساعت سیپروفلوکساسینم بود امروز فلوکونازول ومتروواژم تموم میشه کلا ۵تا اپلیکاتور داشت 

🧸🧸🧸🧸🧸🧸