2777
2789
عنوان

قارچ واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 92 پست
چقدطول کشیددرمان شی ترشحاتت پنیری بود ؟

من تقریبا دو هفته و خورده ای زمان برد اولش با ژل شستشو لافارر میشستم مترونیدازول و ... اینا هم می‌خوردم ولی باز خارش داشتم در ضمن آره ترشحات پنیری هم داشتم بعدش سه چهار شب با اپلیکاتور ی عالمه کلوتریمازول برمیداشتم طبق دستور وارد واژن میکردم و دیگ تکون به هیچ عنوان نمی‌خوردم تا صبح کم کم خارشه کم شد تا دیگ قطع شد کلا استفاده از دستمال کاغذی برای خشک کردن واژن و ... رو کنار گذاشتم زیادم بیست چاری باهاش ور نرفتم تا پریود شدم کلا اوکی شد. انقدر نگران نباش پروسش زمان بره ولی خوب میشی  

عزیزم حتما شاید عاملش قارچ نیست و درست تشخیص ندادن به نظرم برو پیش دکتر زنان من اگه میتونی دکتر ماندانا اکبری خیلی خوبه تشخیصاش داروهای الکی هم نمیده راهنماییت میکنه برو زودتر خوب شی مشاوره انلاین هم داره توی سامانه ماوراطب اما حضوری معایه بشی خیلی بهتره تا خودت تعریف کنی مسائل رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دکتر خیلی خوب می شناسم برای درمان که واقعا حرف ندارن توی بیمارستان تهران هستن دکتر ویدا ناجی، شاید این پی در پی بودن عفونت هم دلیلی داره مثلا مال من از گشادی واژن بود  که پیش دکتر ناجی تنگ کردن انجام دادم دیگه عفونت نگرفتم.. حتما برو خیی دکتر با تجربه و با دانشی هستن