2777
2789
عنوان

قارچ واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 92 پست
بشماچیا میدن دکتر میرید براش واس من کلوتریمازول ژل مترونیدازول خود متیرونیدازول جنتامایسین آزیترومای ...

خب دیگ همینا رو استفاده کن تا خوب بشی، هرجا هم بری همینا رو میدن بهت ، اون پماد کلوتریمازول رو هی بزن زودی خوب میشی

استرسی هستی مثل من؟آنتی بیوتیک زیادخوردی؟سوهرت دارومیگیره؟خودتو خشک میکنی؟

اره

انقدر رعایت میکنم هر روز لباس زیرمو عوض میکنم با اب و صابون میشورم 

خودمم خشک‌میکنم بعد هر سرویس

هوووف

A💙R💙F

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماست پروبیوتیک حتمن بخور قرص های پروبیوتیک هم هست ممکنه آنزیم های مفیدی ک تو واژن هست رو کم داشته با ...

یمدت خط مقعدم خیلی ببخشید قرمز شده بود من کلی پماد زدم فک کنم اون باعث شد یا شایدم قارچ بود و سرایت کرد به داخل

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
استرسی هستی مثل من؟آنتی بیوتیک زیادخوردی؟سوهرت دارومیگیره؟خودتو خشک میکنی؟

ببین من عادت دارم همیشه خودمو خشک میکردم بیست چتری هم درگیری داشتم با واژنم.الان دیگ از بعد عفونتم خشک نمیکنم داستانی هم ندارم در ضمن شرت نپوش تو خونه داروهاتو استفاده کن شرت هم پات نکن

خب دیگ همینا رو استفاده کن تا خوب بشی، هرجا هم بری همینا رو میدن بهت ، اون پماد کلوتریمازول رو هی بز ...

خوب نشدم اونقد دارو دادن یسره اسهالم شماتاحالا گرفتی؟من ۸ سال مزدوجم واولین باره 

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
خوب نشدم اونقد دارو دادن یسره اسهالم شماتاحالا گرفتی؟من ۸ سال مزدوجم واولین باره 

اره من دوماه پیش اینا گرفتم سریع هم رفتم دکتر از داروهامم منظم استفاده نکردم ولی اون پماده آب روی آتیش بود

بعدش که رفتم همون پماد کلوترمازول رو داد بهم که استفاده نکردم 

قبلشم داروگرفته بودی ؟خداروشکرخکب شدی منم حتما انجام میدم شماچندمدت درگیر بودی؟

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
قبلشم داروگرفته بودی ؟خداروشکرخکب شدی منم حتما انجام میدم شماچندمدت درگیر بودی؟

من کلا دوسه هفته درگیربودم چون از دکتر زنانم وحشت دارم نمیخواستم برم این روشم امتحان کردم قبلشم هیچ دارویی استفاده نکردم بعدش رفتم دکتر بخازر پاپ اسمیر که دگتر گفتش عفونت نداری

من کلا دوسه هفته درگیربودم چون از دکتر زنانم وحشت دارم نمیخواستم برم این روشم امتحان کردم قبلشم هیچ ...

دعاکن منم خوب شم 

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
تو این مدت ک درگیری داری با قارچ رابطه هم داشتی، دوره درمانت رو طولانی تر می‌کنه ها

اصلا تواین یکماه به هیچ وجه 

🧸🧸🧸🧸🧸🧸