2777
2789
عنوان

امروز صبح بی بی چکم مثبت شد ولی..عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 73 پست
باور کن من روز مادر از خود حضرت زهرا خواستم..ایشون بچه مریض نمیده من توزندگیم سختی زیاد کشیدم

اسم آزمایش ژنتیک میاد 

اینجوری میشم😞

البته توکلم به خداوند کریم😍🥰

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم..خیلی خوشحالم میکنی با این جملت..😘😘

ان شاءالله همیشه شاد باشی 🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
انشاالله که خدا بهتون بچه سالم وصالح بده عزیزم

ممنونم عزیزم 

همچنین

۶ساله ازدواج کردین ۶ماهم هس که تو اقدامین حالا که حامله شدی تازه یادتون افتاده آزمایش ژنتیک ندادین؟ ...

بهش گفتم قبل اقدام..چون چندباری نشد واس همون دیگه جدی نگرف گف بزار ببینیم اصلا میشه یانه

بهش گقتم فردا بریم پیش دکتر..ببینیم دکتر چی میگه.دیگه هیچی نگفت

عکس العملشو بذار بابت نگرانی پدرانه اش .....معلومه خیلی بچه دوسته 😉

بچه بیتدمهرومحبتشم باخودش میاره.....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

[QUOTE=226710600]عکس العملشو بذار بابت نگرانی پدرانه اش .....معلومه خیلی بچه دوسته 😉 بچه بیتدمهرومح ...

سالمه اصلابه خودت استرس نداره انشاالله یک بچه سالم وصالح وزیباوباهوش وقدبلندبیادتوبغلت😂

بعدنمازصبح یک حمدوقل هوالله بخون هدیه کن به مادرامام زمان وازش بخواه بچه سالم وصالح و.....بهت بده

هرروز روزی یک خرما بخور 

گلابی بخور

کندر سه ماه اول برای هوش بیشترنخوری بیش فعال میشه 

ماه هشتم بارداری چهل بار یاهرچنددفعه تونستی سوره یوسف بهون برای زیباییش

مولای ویتامین وویتامین د و...دکتردادمصرف کن

اصلاهم نگران نباش که یک بچه ی اروم داشته باشب

این روزها میگذره....بعدها بهش خواهی خندید 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

عزیزم ماهم مث شما اقوام هستیم ژنتیکی رفتیم مشکلی نداشتیم لطفا سقط نکن

چه خوب که شمارفتین خیالتون دیگه راحته..نه عزیزم منکه راضی نمیشم..حالا قراره بریم پیش دکتر ببینیم چی میگه