2777
2789

مامان من چندتا دوست داره که خیلی باهاشون صمیمیه هرروز با همن و ...

بعد یکی از دوستاش یه اخلاقی داره اگه دعوت کنه مشکلی برات پیش بیاد نتونی بری خیلی ناراحت میشه 

حالا تولدش بود دعوت کرده بود ما هم نتونستم و یهویی کار پیش اومد اومدیم شهرستان 

مامانم پیام داد معذرت خواهی کرد تبریکم گفت ولی اون سرد جواب داد 

مامان منم چون از قبل خیلی از این نوع رفتاراش ناراحت بود پیام داد من که معذرت خواهی کردم تبریکم گفتم چرا آنقدر سرد برخورد کردی و یکمم بد حرف زده بود چون خیلی ناراحت بود 

خلاصه بگو مگو شد و اینا دعواشون شد تو پیام بعد یهو زنیکه شروع کرد گفت آره تو اون روز رفته بودیم بستنی بخوریم قیمت بستنی همه رو پرسیدی ببینی کدوم ارزون تره اونو بگیری وضعتم خوبه این کارا زشته با یه بستنی ندار نمیشی 

یا فلان روز به فلانی گفتی غذارو و چند خریدی همه ناراحت شدن کارت خیلی زشت بود و کلی از این حرفای بیخود 

منم خیلیییی ناراحت شدم چون همیشه به مامانم میگم این کارو نکن اون کارو نکن قیمت نپرس از همه مامانم میگه تو بچه آیی عقل نداری اقتضای سنته این چیزا برا کسی مهم نی 

من چون رو این چیزا حساسم خیلییییی ناراحت شدم آنقدر دلم شکسته دل و دماغی برام نمونده 

سنشم بالاس فک نکنید کمه آنقدر بیشعور آخه آدم 

این حرفارو نباید به زبون آورد 

هی به مامانم گفت آره حالا میفهمم چرا کسی باهات دوست نمیشد و ... 

آخه سر یه دعوت 

هی میگه باید میومدی درمو می‌زدی میگفتی آخه چه فرقی می‌کنه 

مادرت چرا کش داده موضوع رو؟

سرد برخورد کرده اازم نبود دوباره پیام بده.

توی دعوا همینه دیکه حلوا خیر نمیکنن

شمام ک میگی مامانت ناراحت بوده بد حزف زده

دیگه همینه دیگه متاسفانخ دعوا ک میشی

همه چی میریزه وسط

💕

مادرت چرا کش داده موضوع رو؟سرد برخورد کرده اازم نبود دوباره پیام بده.توی دعوا همینه دیکه حلوا خیر نم ...

آخه قبلا هم خیلی از این رفتارها داشته 

کاش اونم بد حرف میزد ولی اینارو نمی‌گفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والاحب دیگه هزیزم جواب های هوی هست.اذیت بود جواب نمیداد سر همین تولد ارتباطشون کم میکردن.نارا ...

آخه وابسته هم بود بهشون همش پیش هم بودن میگم 

حالا اینا اصلا مسئله من نیس 

ولی واقعا دارم دق میکنم از ناراحتی 

چون همیشه خیلی از کارارو بهش میگم نکن ولی به من میگه تو عقل نداری این چیزا برا کسی مهم نی 

آخرشم دید ...

اهمیت نده اسی مادرت مهر طلبه

منم انقدر سر مامان و بابام حرص خوردم اخر دیدم برای خودشون زیاد مهم نیست فقط حرصشو من میخورم اخرم من بده شدم 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

آخه وابسته هم بود بهشون همش پیش هم بودن میگم حالا اینا اصلا مسئله من نیس ولی واقعا دارم دق میکنم از ...

میگم از سن مادرت بعیده برای همنیه.

ادم توی گروهی اذیته ولی دوست داره بره بیاد

باید خوددار باشه

جواب سرد داده بعدا حضوری صحیت میکرد باهاش.

احه عنوان گفنی اون به زمین گرم بخوره

دل شما چرا شکسنه

💕

میگم از سن مادرت بعیده برای همنیه.ادم توی گروهی اذیته ولی دوست داره بره بیادباید خوددار باشهجواب سرد ...

نباید می‌گفت اینارو حداقل به احترام اون همه سال دوستی 

چون من خیلی خودم رو این مسائل حساسم با تموم وجودم دارم عذاب میکشم الان 

کاش بی احترامی میکرد این حرفارو نمی‌زد 

نباید می‌گفت اینارو حداقل به احترام اون همه سال دوستی چون من خیلی خودم رو این مسائل حساسم با تموم وج ...

گلم نگو نباید میگفت..ما نمیتونیم به همه بگیم چی بگید چی نگید.

باید روی خودمون کار کنیم ک با هز حرفی بهم نریزیم

مادرت این مشکلات رو داره و شمام بهش تذکر دادی

دیکه بقیه اش زیاده رویه ک اینجوری ناراحتی

💕

گلم نگو نباید میگفت..ما نمیتونیم به همه بگیم چی بگید چی نگید.باید روی خودمون کار کنیم ک با هز حرفی ب ...

آبروی خانوادم آبروی منه وقتی یه کار بدی بکنه شخصیت منم خیلی می‌ره زیر سوال بخاطر همین خیلی ناراحتم 

اهمیت نده اسی مادرت مهر طلبهمنم انقدر سر مامان و بابام حرص خوردم اخر دیدم برای خودشون زیاد مهم نیست ...

خب رفتار زشتش منم می‌بره زیر سوال 

از کجا میگی مهر طلبه؟