2777
2789
عنوان

امروز صبح بی بی چکم مثبت شد ولی..عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه زوده دیرنشده بزرگ نشده بندازش

سکوت کن باهاش سرسنگین باش

بگوبریم دکتر اگرگفتند مشکل داره چشم خوددکترنامه میده واسه سقط الکی خون یک ادم نمی افته گردنهامون ویک عمرعدتب وجدان

بعدم بگوسقط کنم بعدممکنه اصلاباردارنشم بایدزیرنطرپزشک انجام بشه

دکترهاهم به این راحتی اجازه سقط نمیدن وکلی آزمایش و....

مگه توخانواده تون معلول دارین؟

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

سکوت کن باهاش سرسنگین باش بگوبریم دکتر اگرگفتند مشکل داره چشم خوددکترنامه میده واسه سقط الکی خون یک ...

الان بهش گفتم اینو یکی از دوساش دکتر تو خارج..گفتم زنگ بزن از اون بپرس ببین چی میگه..گفتم اگه گفتن مریضه بنداز منم میندازم

خب من قبلش گفته بودم بریم آزمایش ژنتیک بدیم

چ شرایط سختی 😔

ماهم آزمایش ندادیم هنوز

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
مبارک باشه مادرشونت این روزهامیگذره فقط بایدبعداین بایدقوی باشی 

وااای عزیزم اولین نفرشما تبریک گفتین..بخدا اشکم دراومد هیشکی بهم تبریکم نگف حتی شوهرم انقد دلم گرف..من خیلی وقته منتظرهمچین لحظه ای بودم..دعاکن تورو خدا آبجی برام

ان شاءالله که به سلامتی نی نی ات بغل کنی ❤️

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من خودم میدونسم حاملم ولی نیت کردم روز تولد امام علی بی بی بزنم که خود امام علی و فاطمه زهرا کمکم کن ...

به به عجب روزی 😍

ان شاءالله خود امام علی علیه‌السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها کمکتون میکنن 

نگران نباش بسپارش به خالقش❤️

به به عجب روزی 😍 ان شاءالله خود امام علی علیه‌السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها کمکتون میکنن  ...

باور کن من روز مادر از خود حضرت زهرا خواستم..ایشون بچه مریض نمیده من توزندگیم سختی زیاد کشیدم

باور کن من روز مادر از خود حضرت زهرا خواستم..ایشون بچه مریض نمیده من توزندگیم سختی زیاد کشیدم

,خیلی ام عالیه 

بله درسته 😍

به خودشون توسل کن ان شاءالله که خیره