2777
2789
عنوان

خون و خلط خونی توی مدفوع کودک

8426 بازدید | 37 پست

دخترم ۷ سالشه چند روزه توی مدفوعش هم خون هست و هم اینکه بعضی وقتها بلغم خونی هست، توی آزمایش مدفوعش خون مخفی وجود داشته، دکتر میخواد براش کلونوسکوپی انجام بده ببینه علتش چیه، 

کسی تجربه مشابه من داشته ؟؟؟؟

خیلی نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصص گوارش که از نوزادی دخترم رو پیشش میبردم میگه ممکنه پولیپ باشه، ولی با یه دکتر متخصص دیگه، مشورت کردم اون میگه پولیپ بلغم خونی نداره، شاید فیشر یا هموروئید باشه، یا Ibs

نگرانی داره دیوونم میکنه ، 

نه عزيزم زياد نگران نباش من كلونسكوپي شدم جوابش نرمال بود فقط هموروئيد خفيف داشتم 

زوده تحريك پذير دارم 

اما خلط خونيم به خاطر عفونت روده بود كه با انتي بيوتيك خوب شدم فقط شير نبايد بخورم 

اگه اولين باره اينجوري شده زياد نگران نباش خوب ميشه ولي اگه دارو خورده و خوب نشده حتما پيگير باش  

براي كلونسكوپي خيلي اذيت شدم خيلي زياد اينكه از دو روز قبل غذا نبايد ميخوردم فقط مايعات ميخوردم از حال رفتم يه پودرايي بود كه با اب حل ميكردم ميخوردم نگم برات 

فقط پيشنهاد ميدم كلونوسكوپي اخرين گزينه باشه براتون 

براي كلونسكوپي خيلي اذيت شدم خيلي زياد اينكه از دو روز قبل غذا نبايد ميخوردم فقط مايعات ميخوردم از ح ...

منم به همین دارم فکر میکنم، که آخه چطوری دو روز به بچه گرسنگی بدم، شیاف براش بذارم و......