دخترم ۷ سالشه چند روزه توی مدفوعش هم خون هست و هم اینکه بعضی وقتها بلغم خونی هست، توی آزمایش مدفوعش خون مخفی وجود داشته، دکتر میخواد براش کلونوسکوپی انجام بده ببینه علتش چیه،
سلام هستی من داشتم برا دخترم نذر میکردم تاپیکتو دیدم من میدونم مشکل دختدت چیه
دوسال با این قضیه درگیر هستم خودم دخترم الرژی داره سه سالشه یبوست شدید بلغم و خون و وزن کم و ..... مطمئن باش دختر شماهم الرژی داره بهش پروبیوتیک بده و اگه دکتر خوب میخای ببر پیش دکتر پانته ا تاجیک تشخیصش عالیه براز دختر منم لطفا دعا کن شب بخیر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوسال با این قضیه درگیر هستم خودم دخترم الرژی داره سه سالشه یبوست شدید بلغم و خون و وزن کم و ..... م ...
عزیرم امیدوارم دختر گلت و همه بچه ها و دختر منم همگی سالم باشن، من که از اضطراب دارم جنون میگیرم فقط گریه میکنم، دخترم تا ۳ سالگی آلرژی به لبنیات گاوی داشت ولی بعدش خوب شد ، به دکتر میگم ممکن هست دوباره آلرژی بلشه، میگه توی سن ۷ سالگی نه دیگه
آره گلم بعد از چند ماه پیگیری و کولونوسکوپی و آندوسکوپی، مشخص شد که بر اثر آب کم روده ها خشک کار میکنه و مدفوع خشک گاهی دیواره انتهای روده رو خراش میده که این خراش توی معاینه و کولونوسکوپی هم مشخص نیست، برای همین هر روز یک قاشق از پودر پیدرولاکس با یک لیوان آب حتما باید بخوره که آب بدن رو بکشه به سمت روده ها، آخرین بار بردمش پیش خانم دکتر مهری نجفی ثانی، بهش میگن مادر طب گوارش اطفال ایران، ایشون تونست متوجه این مشکل بشه