2777
2789
عنوان

خون و خلط خونی توی مدفوع کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 8426 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه، حتی معاینه هم نکرد فقط گفت حتما  طبق آزمایش مدفوع و شرح حالی که برای دکتر گفتم، کلونوسکوپی ...

خيلي عجيبه اخه خود كلونوسكوپي عوارض داره چون از روده نمونه ميگيرن ببر يه دكتر ديگه هميشه اول ازمايش. و دارو ميدن بعد راه هاي ديگه به خودت استرس نده ببر دكتر ديگه

ان شاءالله ب اذن الله زود خوب بشه وهیجووووووووووووووقتتتتت دیگه هیچوقققتتتتتتتتتتتتت احتیاجش ب دوا و دکتر نیافته وهمیشه سلامت باشه...به خدا جگرم آتیش گرف براش آخه طفلی بچه ها خیلی بی گناهن..کاش هیچ بچه ای مریض نشه😔

خيلي عجيبه اخه خود كلونوسكوپي عوارض داره چون از روده نمونه ميگيرن ببر يه دكتر ديگه هميشه اول ازمايش. ...

فردا جواب کالپروتکتینش میاد ، حتما با یه دکتر دیگه مشورت میکنم، مساله اینه که هم خون توی مدفوعش هست هم خلط خونی دفع میکنه، تشخیص اینجوری سخت میشه، 

فردا جواب کالپروتکتینش میاد ، حتما با یه دکتر دیگه مشورت میکنم، مساله اینه که هم خون توی مدفوعش هست ...

ان شاء الله فقط يه عفونت ساده باشه مال من خيلي زياد بود با دارو خوب شدم به دكتر بگو حداقل تا نتيجه گيري دارو بدن طفلي اذيته 

از خدا ميخوام به شما و دختر گلتون سلامتي بده 

من يادمه همش فكر ميكردم سرطان دارم ميميرم واي خوب شدم 

استارتر عزيز شرمنده كه من نظر دادم واسه همين پستامو حذف ميكنم شما از تجربه هاي ما استفاده نكن ببين د ...

طاووس جان، امروز کلونوسکوپی دخترم رو انجام دادن ، دکتر گفت توی کلونوسکوپی هم مشکلی وجود نداره، ولی نتونست بفهمه که خلط خونی توی مدفوع برای چیه؟ گفت شاید یه عفونت باکتریایی گذرا بوده ، ولی قطعی نظر نداد و دارو هم نداد،خیلی اعصابم خورده، اینهمه خودم و بچم اذیت شدیم ولی هنوزم دکتر هیچ کاری نمیکنه

میشه بگی دکتر چطوری متوجه شد، شما عفونت روده دارید،از طریق آزمایش خون و مدفوع فهمید ؟؟

طاووس جان، امروز کلونوسکوپی دخترم رو انجام دادن ، دکتر گفت توی کلونوسکوپی هم مشکلی وجود نداره، ولی ن ...

سلام عزيزم دكتر قبل ازمايش برام دارو نوشت انتي بيوتيك بود اما اسم يادم نمياد يكي از داروهام مترونينيدازول بود چون براي كلونوسكوپي ٢ ماه توي نوبت بودم نميشد بدون دارو 

ازمايش مدفوع هم دادم گفتن خون داخلش هست اما يادمه با اولين ويزيت دارو بهم داد 

شما با يه دكتر ديگه هم مشورت كن عزيزم طفلي حتما خيلي هم اذيته 

سلام عزيزم دكتر قبل ازمايش برام دارو نوشت انتي بيوتيك بود اما اسم يادم نمياد يكي از داروهام مترونيني ...

ممنون عزیزم، با یه دکتر دیگه هم صحبت کردم اصلا نتونست علتی پیدا کنه، کلونوسکوپی هم چیزی نشون نداد، همینطوری بدون پیدا کردن علتی برای این خونریزی و خلط خونی موندیم

خیلی اعصابم به هم ریخته، این بلا تکلیفی خیلی بده، 

به دکترش میگم عفونت نیست میگه نه

ان شاء الله خوب ميشه عزيزم منم يه دوره خيلي بد بودم حتي وقتي علايم نداشتم بازم كه ازمايش ازم ميگرفتن ميگفتن خون توي مدفوع وجود داره در حالي كه در ظاهر نرمال و خوب بود هر شب موقع خواب انگار روي شكمم داشتن خالكوبي ميكردن همونجوري سوزن سوزن ميشد  علني پيدا نشد يه مدت درگير بودم بعد علايم كمتر شد اون دوره اي كه هر روز كيوي ميخوردم كامل خوب شدم الانم خدارو شكر خوبم ولي چند روز شير خوردم امروز باز موكوس ديدم نبايد شير بخورم 

ان شاء الله خوب ميشه عزيزم منم يه دوره خيلي بد بودم حتي وقتي علايم نداشتم بازم كه ازمايش ازم ميگرفتن ...

خدا رو شکر ، انشاالله همیشه سالم باشی گلم، من که تا این معما حل بشه نصفالعمر میشم، تا بالاخره یه دکتر پیدا بشه که درست تشخیص بده مشکل دخترمو ،من کلی فکر و خیال دارم