2777
2789
عنوان

تو رو خدا هر کی وکیله یه لحظه بیاد

942 بازدید | 37 پست

خیلی به کمک احتیاج دارم پول ندارم وکیل بگیرم یه سوال دارم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
سوال رو مطرح کنید افراد خبره علمی جواب میدن

ممنونم از شما شوهرم رفته زن گرفته منو با یه بچه گذاشته نه میاد سر بزنه بهمون نه تکلیفمونو روشن می‌کنه به زور بخور و نمیر خرجی میده خیلی کم نمی‌دونم چطور شکایت کنم شرایط طلاق ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن صیغه ای؟ 

خودش که میگه عقد کرده ولی مگه میشه با داشتن زن اول بتونن عقد کنن؟ همش پیام میده زنم    بارداره نمی‌دونم چکار کنم

اول مطمئن بشید.  ولی نمیتونه عقد دائم کنه چون اجازه دادگاه یا شمارو میخواد

خوب عقد هم نکنه صیغه دائمن حتما به نظرتون میتونم شکایت کنم ازش

صیغه موقت دلیلی برای طلاق و شکایت نیست  اگه بدون اجازه دائم کرده باشه اونجا پاش گیره

خوب اینکه کلا خونه نمیاد و خرجی نمی‌ده چی

همسرتون بدون اجازه شما هم میتونه مجددا ازدواج کنه  منع قانونی براش وجود نداره  دادگاه فق ...

ممنونم فقط عقد هم میتونن بکنه یا صیغه؟ ببخشید برای نفقه و این چیزا به نظرتون ماهی چقد بهم میدن با یه دختر هشت ساله 

شکایت ترک انفاق کنید دادخواست مطالبه نفقه حقوقی خودتون و فرزندتون رو بدید

ممنون از راهنماییتون ببخشید حتما باید وکیل داشته باشم یا خودمم میتونم برم دنبال شکایت؟

ممنونم فقط عقد هم میتونن بکنه یا صیغه؟ ببخشید برای نفقه و این چیزا به نظرتون ماهی چقد بهم میدن با یه ...

هم عقد هم صیغه 

منعی برای هیچ کدوم وجود نداره 

در منزل همسرتون سکونت دارید؟

اگر در منزل ایشون ساکن هستید که برای طرح شکایت ترک انفاق (هم خودتون هم دخترتون) باید بتونید اثبات کنید و کار بسیار سختی هست و باید وکیل داشته باشید

اگر نه در منزل ایشون نیستید درخواست بازگشت به منزل+نفقه خودتون و فرزندتون رو مطرح کنید

✨🤍...Be what you are

ممنون از راهنماییتون ببخشید حتما باید وکیل داشته باشم یا خودمم میتونم برم دنبال شکایت؟

وکیل داشتن امر شخصیه و به پول و جیبتون بستگی داره

اگه باشه و منصفانه پول بگیره خوبه

ولی اگه نداشته باشید خودتون باید برید دنبالش 

آقا هستم