2777
2789
عنوان

تو رو خدا هر کی وکیله یه لحظه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 37 پست
هم عقد هم صیغه  منعی برای هیچ کدوم وجود نداره  در منزل همسرتون سکونت دارید؟ اگر در منزل ...

خونه خودم هستم کلا نمیاد خونه 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکیل داشتن امر شخصیه و به پول و جیبتون بستگی داره اگه باشه و منصفانه پول بگیره خوبه ولی اگه نداشته ...

مجبورم خودم برم دنبالش چون هیچ پولی ندارم پولی که شوهرم میده نون خالی هم نمیشه باهاش خرید 

پس باید اثبات بکنید که ایشون بهتون نفقه نمیده

نفقه میده ولی خیلی کم مثلا ماهی دو تومن که اونم کفاف زندگی نمی‌ده تازه بعضی وقتا شده کلا یه ماه هیچ پولی نمیده

عجبا. سخته واقعا 

خیلی پسته زورم میاد که هیچی نداره و می‌ره دنبال این کارا نه خونه نه ماشین که ارزش داشته باشه پیگیر دادگاه بشم

نفقه میده ولی خیلی کم مثلا ماهی دو تومن که اونم کفاف زندگی نمی‌ده تازه بعضی وقتا شده کلا یه ماه هیچ ...

خب پس دیگه هیچی 

اگر تحصیل کرده هستید یا پدرتون وضع مالیشون خوبه 

برید دادگاه دادخواست افزایش نفقه بدید 

اگر نه که برای خودتون و فرزندتون دادگاهم برید از این مقدار بیشتر تعیین نمیشه

کلا تعیین میزان نفقه برای زن بستگی داره به شان زن 

هرچه بالاتر نفقه هم بیشتر

✨🤍...Be what you are

خب پس دیگه هیچی  اگر تحصیل کرده هستید یا پدرتون وضع مالیشون خوبه  برید دادگاه دادخواست ا ...

نه پدرم هم وضعیت مالی خوبی نداره خودمم دیپلمه ام میگم یه قانون باشه هر ماه پول بریزه برام که هی برا پول التماسش نکنم که به زور بریزه

نه پدرم هم وضعیت مالی خوبی نداره خودمم دیپلمه ام میگم یه قانون باشه هر ماه پول بریزه برام که ه ...

بنظرم فعلا سراغ دادگاه و شکایت نرید بهتره 

همسرتون رو تهدید کنید که اگر سر ماه نفقه رو پرداخت نکنه 

شکایت ترک انفاق میکنید و حکم جلب میگیرید براش 

اگر گوش نداد 

اونوقت شکایت کنید 

✨🤍...Be what you are

بنظرم فعلا سراغ دادگاه و شکایت نرید بهتره  همسرتون رو تهدید کنید که اگر سر ماه نفقه رو پرداخت ...

ممنونم از شما خودمم حوصله دادگاه رفتن ندارم