2777
2789

سیلام سیلام کسی با استفاده از سهمیه 5درصدی قبول شده فرهنگیان یا تو اطرافیانتون بوده کلا چ تاثیری داشته واسش رتبشو جابجا کرده یا چی

من از آن‌ها که تسلایشان می‌دادم غمگین تر بودم🙃💕
رتبه رو خوب میکنه ولی فایده نداره تراز مهمه

خب تراز میگن بالای 6500 باشه کافیه مجاز میشه فقط امکانش هست مصاحبه دعوت بشه؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبه کم میشه چون توی جمعیت کمتری نسبت به مناطق حساب میشه اما واسه قبولی تاثیر زیادی نداره 

جوری درس بخون که انگار سهمیه نداری

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
رتبه کم میشه چون توی جمعیت کمتری نسبت به مناطق حساب میشه اما واسه قبولی تاثیر زیادی نداره  جور ...

بله درسته

تغییر میده ولی نه زیاد اگه سهمیه منطقه دو یا سه باشه از پنج درصد بهتر عمل میکنه. 

نه مشاورا بیشتر میگن 5 درصد بهتره

خب تراز میگن بالای 6500 باشه کافیه مجاز میشه فقط امکانش هست مصاحبه دعوت بشه؟!

خیالتو راحت کنم شاید درخیلی خیلی کم موثر باشه 

با کسایی که سهمیه ندارن فرقی نداری

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

داداش من پارسال یادش رفته بود بزنه  امسال با سهمیه با همون رتبه ۶۰۰ تا کمتر،با سهمه ۵ درصد قبو ...

چه خوب رتبش چقد بوده؟!

12000 منطقه سه با سهمیه ۵ درصد پارسال سهمیه رو نزده بود قبول نشد امسال با  همین دوازده هزار ب ...

اهان خداروشکر موفق باشه

رتبه ها هست عزیزم میتونی چک کنی خودت هم منطقه یک اگه هستی بهتره پنج درصدو بزنی ولی دو و سه بهتر از ...

چشم حتما نه من منطقه 2ام

رتبه ها هست عزیزم میتونی چک کنی خودت هم منطقه یک اگه هستی بهتره پنج درصدو بزنی ولی دو و سه بهتر از ...

نه تو رتبه تاثیر نداره ولی تو قبولی خیلی بهتر از منطقه دو و سه عه

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤