2777
2789
سلام
کسی سایتی رو میشناسه که آیات قرانی رو بتونم اونجا ببینم و کپی کنم؟
ممنون
تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...
شیرمادر در قرآن کریم

آیات قرآنی که مستقیما بحث شیرمادر در آنها مطرح شده شامل آیات زیر می باشند:

1- آیه 233 سوره بقره – این آیه به اعتباری ، مهمترین آیه در خصوص شیرمادر است.

2- آیه 15 سوره احقاف

3- آیه 14 سوره لقمان

4- آیه 23 سوره نساء- این آیه ناظر به ارتباط خویشاوندی رضاعی است.

5- آیه 6 سوره طلاق

6- آیه 2 سوره حج

7- آیه 7 سوره قصص

8- آیه 12 سوره قصص
هر آنچه نیاز دارم پیشاپیش در درون من هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم سحر و شیرین جون متشکرم آره منظورم همین آیه 233 سوره بقره بود

بچه ها ترجمه اش رو هم میذارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وَ الْوالِداتُ یُرْضِعْنَ أَوْلادَهُنَّ حَوْلَیْنِ کامِلَیْنِ لِمَنْ أَرادَ أَنْ یُتِمَّ الرَّضاعَةَ وَ عَلَى الْمَوْلُودِ لَهُ رِزْقُهُنَّ وَ کِسْوَتُهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ لا تُکَلَّفُ نَفْسٌ إِلاَّ وُسْعَها لا تُضَارَّ والِدَةٌ بِوَلَدِها وَ لا مَوْلُودٌ لَهُ بِوَلَدِهِ وَ عَلَى الْوارِثِ مِثْلُ ذلِکَ فَإِنْ أَرادا فِصالاً عَنْ تَراضٍ مِنْهُما وَ تَشاوُرٍ فَلا جُناحَ عَلَیْهِما وَ إِنْ أَرَدْتُمْ أَنْ تَسْتَرْضِعُوا أَوْلادَکُمْ فَلا جُناحَ عَلَیْکُمْ إِذا سَلَّمْتُمْ ما آتَیْتُمْ بِالْمَعْرُوفِ وَ اتَّقُوا اللَّهَ وَ اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ بِما تَعْمَلُونَ بَصیرٌ

مادران ، فرزندان خود را دو سال تمام ، شیر می دهند. ( این ) برای کسی است که بخواهد دوران شیرخوارگی را تکمیل کند. و بر آن کس که فرزند برای او متولّد شده [ پدر ] ، لازم است خوراک و پوشاک مادر را به طور شایسته ( در مدت شیر دادن بپردازد حتی اگر طلاق گرفته باشد. ) هیچ کس موظّف به بیش از مقدار توانایی خود نیست! نه مادر ( به خاطر اختلاف با پدر ) حق ضرر زدن به کودک را دارد ، و نه پدر. و بر وارث او نیز لازم است این کار را انجام دهد [ هزینه مادر را در دوران شیرخوارگی تأمین نماید ] . و اگر آن دو ، با رضایت یکدیگر و مشورت ، بخواهند کودک را ( زودتر ) از شیر بازگیرند ، گناهی بر آنها نیست. و اگر ( با عدم توانایی ، یا عدم موافقت مادر ) خواستید دایه ای برای فرزندان خود بگیرید ، گناهی بر شما نیست به شرط اینکه حق گذشته مادر را به طور شایسته بپردازید. و از ( مخالفت فرمان ) خدا بپرهیزید! و بدانید خدا ، به آنچه انجام می دهید ، بیناست!
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
واقعا تا معنی رو نخونیم پی نمیبریم خدا چقدر کامل و جامع همه چی رو برامون گفته

ممنون دوست خوبم
موفق باشی
خواهش عززیزم سلامت باشی

قران سراسر قشنگی هس فقط باید دقت کرد
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))