2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شده حق با منه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 53 پست
خواهش میکنم  عزیزم یکی از مهارت ها که خانمها را پر قدرت میکنه اینه که بتونن فضا را آروم کنن . ...

خیلی ممنون خواهر 🌹🌹🌹🌹خوشحالم که همچین آدمایی وجود دارن که با جون و دل راهنمایی میکنن

خیلی ممنون خواهر 🌹🌹🌹🌹خوشحالم که همچین آدمایی وجود دارن که با جون و دل راهنمایی میکنن

خواهش میکنم عزیزمی 🌹🌹🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایکککک ببخشید رشتتون روانشناسی 

❤🙏

نه ولی به واسطه زندگی سختی که داشتم پای درس اساتید مجبور شدم بشینم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بفرمایید 

شوهرم خیلی به خانوادش وابسته است خیلی حساسه 

تاپیک قبلیا مو بخون

خییییلی خوبه خیلی دوسم داره هر چی بگم نه نمیگه فقط خانوادش خط قرمزشن 

همیشه میخاد با اونا باشه 

نه منو میخاد از دست بدع نه اونارو به هر زبونی هم بهش میگم (مهربونی با عصبانیت با هررر. چی میگه باشه ولی دوباره.. 🤯

خودمون خونمون جدا 

خانوادشم بیشتر تحریکش میکنن که کنارشون باشه

شوهرم خیلی به خانوادش وابسته است خیلی حساسه  تاپیک قبلیا مو بخون خییییلی خوبه خیلی دوسم داره ...

در تاپیک آخری که دقایق دیگه میزنم ، یک فایل ویس ارسال میکنم .امیدوارم به کارتون بیاد