2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شده حق با منه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 53 پست
بخاطر کمک  اصلا آدم چرا باید شک کنه  روابط اینجوری از اول زندگی که همش به حرف شوهر آدم ب ...

اینکه همسرت شک کنه یا نه یه مبحث جداگانه است برای من ...

موضوع اینه که من از آموزه های هوش هیجانی که مشاورین گفتند این را یاد گرفتم که طرفین نباید حرکتی کنن که طرف مقابل حس نا امنی کنه .

من روی صحبتم به استارتره .شوهرش که اینجا نیست ...

مواردی که ارتباط را نا امن میکنه : خبر ندادن و دیر آمدن ،پسورد روی گوشی، کمک های بی مورد به جنس مخالف فقط از روی مهربونی !و ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خیلی بده خیییلی خیلی خیلی بده  بدم میاد از اینجور آدما انسان باید معقولانه فکر کنه زندگی هر ک ...

اره خیلی خواهرش هم اصلا خوش اخلاق نیست 🤦😑از این حریم میگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چیکار کنم به نظرتون؟

با همسرت در یک وقت طلایی حرف بزن عزیزم .مثلا چای بریز و فضا را اروم کن .بعدش بهش بگو :

عزیزم من به پسر عموم از این جهت تقلب رسوندم که فامیلیم .ولی من متاهلم و در ذهن تو حس نا امنی ایجاد کردم .از این بابت متاسفم .و در رفتارم تجدید نظر میکنم .

اما گلایه دارم .تو هم نباید من را با خواهرت و دیگران مقایسه کنی .هیچ مرد و زنی از مقایسه خوششدن نمیاد .

در فضای آروم خیلی منطقی و رک هم رفتار خودت را توضیح بده و هم رفتار اون را نقد کن

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

با همسرت در یک وقت طلایی حرف بزن عزیزم .مثلا چای بریز و فضا را اروم کن .بعدش بهش بگو : عزیزم من به ...

ممنون از راهنماییتون ولی من بهش گفتم یه چند روز باهم اصلا حرف نزنیم تا هردو آروم بشیم

ممنون از راهنماییتون ولی من بهش گفتم یه چند روز باهم اصلا حرف نزنیم تا هردو آروم بشیم

خواهش میکنم 

عزیزم یکی از مهارت ها که خانمها را پر قدرت میکنه اینه که بتونن فضا را آروم کنن .

دفعه های بعد نگو حرف نزنیم .بگو فعلا تا چند ساعت در موردش چیزی نگیم تا طرفین آروم بشیم .بعد صحبت کنیم ...

مهارت آروم کردن خودت و آروم کردن محیط بسیار به کمکت میاد .لزومی هم نداره برای کاری که کردی به پاش بیوفتی .شما هیچ قصدی نداشتی .فقط اون حس نا امنی را دادی و در مورد همونم با همسرت حرف بزن .نه فراتر .

اره از دوست داشتن زیاده که اینجوری شده برام کارای زیادی میکنه

آها خوبه 

ولی هر چی اون میگه نگو چشم 

فردا روزی برید زیر یه سقف مشکل میشه دیگه حرف میشه حرفه خودش 

همیشه باهاش موافقت نکن 

یجاهای تو تصمیم بگیر 

منم اینجوری بودم اولا بعد زندگی مشترک خیلی اذیت شدم ولی دارم کم کم درستش میکنم😝