2777
2789

۱۲ ساله ازدواج کردم 

یه بار نشده روز زن واسم حتی یه شاخه گل بگیره

ولنتاین هم همینطور.

من کلا داغون شدم دیگه ازش بریدم

شوهرتون چند سالشه و شغلش چیه ؟ 

شاید مشغلش خییلی زیاده

میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستیدخدایا بابت صدای گنجشک ها شکرت 🐥خدایا بابت آسمون تمیزت خورشید زیبات غروب و طلوع شگفت انگیزت از تو سپاسگزارم🌅🌄🌅  خدایا بابت آدم های مهربونت از تو ممنونم 🧍‍♀️خداجونم برای کوه های زیبایت، ابر های سفیدت و طبیعت منحصر به فردت از تو سپاسگزاری می کنم🌃🌇  خدا جونم بابت تک تک‌نعمت هایت شکرت🌇🏙🌄🌅خدای مهربانم از اینکه ارحم الراحمین هستی و بنده های گنهکارت رو می بخشی  ازت سپاسگزاری می‌کنم💐🌹🌺🌱خدایا شکرت که هستی و برایم‌خدایی می کنی 🌿🤗 ای سرپرست و‌سرور من دوستت دارم و مرا ببخش که گاهی بودنت را فراموش می‌کنم❤💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماله منم اومد اونم خودم گفتم شیرینی بخر در اومد گفت خواستم یه شاخه گل بخرم واسه ت ولی گفت 80 تومن دلم نیومد 😐اون وقت من رفتم روز مرد 400 دادم ادکلن واسش 🙄

تنها تر از سکوتم 
آدم بودنش خوب رفتار کردنش این که برای تو و خاتواده داره زحمت می کشه

آدم بودن که فقط همونه 

ولی پس دل من چی؟ 

من برام مهم بوده از اول .خیلی گفتم ولی نمیکنه

کآرمند من ۳۶ اون ۴۶ به مشغله چه ربطی داره؟  دردش چیه؟

منم مثل شما. ما هم تفاوت سنیمون ۱۰ ساله. من ۳۸ اون ۴۸

تو این ۸ سال زندکی هیچ مناسبتی هیچی نمیاره و حتی تبریک نمیگه. 

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
منم مثل شما. ما هم تفاوت سنیمون ۱۰ ساله. من ۳۸ اون ۴۸ تو این ۸ سال زندکی هیچ مناسبتی هیچی نمیاره و ...

پس چیکار میکنی؟

من دیگه تحملم تموم شده 

خیلی احساس تنهایی میکنم

منم مثل شما. ما هم تفاوت سنیمون ۱۰ ساله. من ۳۸ اون ۴۸ تو این ۸ سال زندکی هیچ مناسبتی هیچی نمیاره و ...

هیچ حس خوبی نمونده برام

بعضی‌ها شاید خنده شون بگیره که مگه مهمه

ولی آره خیلی مهمه