2777
2789
عنوان

خواهرم باهام قهره

555 بازدید | 54 پست

سلام بچه ها خواهرم ۱۳ سالشه سر اینکه اینستاشو چک کردم باهام قهر کرده ۳ هفتس با هام حرف نمیزنه وقتیم من خونه ام از اناقش نمیاد بیرون 

تو اینستا یه گروه دخترو پسر داشتن همش فحش بود 

منم گفتم باید از این گروه دربیای

دراوند 

ولی حالا ازم متنفره همش گریه میکنم 

من خواهرامو خیلی دوست دارم 

دعایی نمیشناسید برای آشتی؟

۱۳ ساله اینستا داره !؟؟!

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شماهم حق نداشتی بری اینستاشو چک کنی به هر حال همه تو این سن غرورشون با ارزش تر از هر چیزیه براشون🙃اگه از خودش میپرسیدی بهتر بود تا اینکه بخوای چک کنیش😐

چقد بغضه پشت خنده هام🙃🖤

به حریم خصوصیش تجاوز کردی. من همیشه برادرم رو چک میکردم ولی بعد شبه مادرم میگفتم که باهاش صحبت کنه. 

الان هم بشین باهاش حرف بزن. منطقی برخورد کن که رفتار درست رو یاد بگیره

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
عزیزم شماهم حق نداشتی بری اینستاشو چک کنی به هر حال همه تو این سن غرورشون با ارزش تر از هر چیزیه برا ...

پرسیدم اصلا نمیگفت 

دیدم خیلی پرخاشگره 

فهمیدمم دارن اذیتش میکنن تو اینستا 

یه دختری همسنو سالش اذیتش میکرد

اره بدون اجازه نصب کرد منم گفتم باید پاکش کنی حالا بهم میگه به حریم خصوصیم تجاوز کردی

هر طور شده اینستاشو پاک کن

اگر واقعا خواهرشی و به فکرشی اینستاش رو پاک کن

فضاش به هیچ وجه مناسب یه دختر ۱۳ ساله نیست

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
هر طور شده اینستاشو پاک کن اگر واقعا خواهرشی و به فکرشی اینستاش رو پاک کن فضاش به هیچ وجه مناسب یه ...

منم اینطور فکر کردم 

اینستاشو پاک کردم 

چون با چندتا پسرم رفیق بودن 

همش فحشو دری وری میگفتن

انقد التماسش کردم محل بهم نمیزاره 🤕🤕

التماس چرا کردی آخه ؟؟

همش سر ب سرش بزار و شوخی کن تا بخنده وقتی خندید بگو آشتی شدی 

قلقلکش بده براش خوراکی بخر بگو آشتی 

الانم بهش پیامک بده بگو ولنتاینت مبارک و ی کلیپ زیبا براش بفرس بزار روتون باز بشه خودش دست از قیافه گرفتن برات برمیداره زمان میخواد

منم اینطور فکر کردم  اینستاشو پاک کردم  چون با چندتا پسرم رفیق بودن  همش فحشو دری ...

بهترین کارو کردی

نذار نصب کنه

تو این سن اصلا نباید درگیر این چیزا بشه

برا بچه ۱۳ ساله اینستا اصلا حریم خصوصی نیست