2777
2789
😘😊 ولی یه چیز بگم انقدر بدش اتفاقای بدی تو زندگیم افتاد که هیچ ذوقی تو زندگیم نیست

انشالله که از این به بعد فقط اتفاق های خوب بیفته💕 

خیلی دلم میخواد مستقل بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین شغلم تو 18 سالگی بود ی شرکت اخذ ویزا  خیلییییی حس خوبی بود خیلی  حس استقلال زیبات ...

عذر میخوام چجوری این شغل رو پیدا کردید؟

مثلا آشنا داشتید یا خودتون رفتید فرم پر کردید

عذر میخوام چجوری این شغل رو پیدا کردید؟ مثلا آشنا داشتید یا خودتون رفتید فرم پر کردید

نه من آشنا داشتم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

18 سالم بود حدود سه و چهار ماه تو مغازه دوستم کمک دستش بودم ولی چون به روحیم اون کارا نمیساخت رفتم کاریابی ثبت نام کردم بعد ی هفته رفتم ی شرکت به عنوان تولید ولی خوشبختانه شانس کاریم خوبه بعد ی هفته بخاطر خط و رفتار خوبم شدم کمک حسابدار ی شرکت خوب بعد دانشگاه قبول شدم با اصراااار که بمون درستم همینجا ادامه بده ولی چون دوتا خواستگار اونجا داشتم و نمیخواستم ازدواج کنم اومدم بیرون درسمو میخوندم و ی شرکت هم میرفتم تو قسمت اداریش مشغول بودم بعد ازدواج کردم الانم ده ساله سرکارم کارمتد بازرگانی چندتا شغل عوض کردم همش تو زمینه اداری و مالی بود تجربه خوبی کسب کردم ولی همیشه میگم کاش مونده بودم ی جا شاید پیشرفتم بیشتر میشد 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
18 سالم بود حدود سه و چهار ماه تو مغازه دوستم کمک دستش بودم ولی چون به روحیم اون کارا نمیساخت رفتم ک ...

معمولا کسایی که از ۱۷ ۱۸ سالگی شروع به کار میکنن و تا پایان لیسانس برای سرکار رفتن صبر نمیکنن خیلی با تجربه و موفق میشن👌🏻

ممنون که تجربتون رو در اختیارم گذاشتید💕

عذر میخوام شغل اولتون رو چطور پیدا کردید؟ 

معمولا کسایی که از ۱۷ ۱۸ سالگی شروع به کار میکنن و تا پایان لیسانس برای سرکار رفتن صبر نمیکنن خیلی ب ...

سال 83 بود رفتم کاریابی ثبت کار زدم بعد ی هفته رفتم سرکار خیلی شرکت خوب بزرگی بود ولی من خیلی این شاخه اون شاخه پریدم متاسفانه بخاطر چهره و رفتار و طرز صحبتم خیلی مورد توجه بودم زیاد کتاب میخوندم بیشتر از سنم میفهمیدم و حرف میزدم برای همین تو همون مصاحبه اول محال بود قبولم نکنن ولی خودم بچه بودم نمیدونستم درخت از ی جا موندن ریشه میکیره شاید اگر تو همون شرکت اول بودم الان مدیر اون شرکت بودم چون خیلی اصرار داشتن نرم بیرون همیشه تحسبنم میکردن میگفتن نسبت به سن کمت خیلی پر و مستعدموفق بودن هستی ولی خودم بی عقل بودم و بی تجربه الانم از شغلم راضیم شکرخدا فقط درامدم اونقدر نیس که میخوام

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
سال 83 بود رفتم کاریابی ثبت کار زدم بعد ی هفته رفتم سرکار خیلی شرکت خوب بزرگی بود ولی من خیلی این شا ...

انشالله موفقیت های بهتری سر راهتون قرار میگیره 

هنوز هم همچین شرکت های کاریابی هست؟

انشالله موفقیت های بهتری سر راهتون قرار میگیره  هنوز هم همچین شرکت های کاریابی هست؟

ممنون گلم همچنین

اره باید باشه البته شاید مثه گذشته فعالتر نباشن چون دیگه کارها سایت دارن ولی خوب ی هزینه ای رو ازت میگیرن نامه کار میدن ولی الان سایت های رایگان کاریابی هس اون راحتره ولی خوب باید منتظر باشی تا رزومه ات تایید بشه و زنگ بزنن ولی این کاریابی ها نهایت تا دوهفته میری سرکار 

خیلی ممنونم  لطف کردید ❤❤

خواهش گلم😍😍

چطور تونستید اون کارو پیدا کنید؟ عذر میخوام چند سالتون بود؟ 

18 سالم. توی همون اموزشگاه از 16 سالگی زبان یاد میگرفتم اشنا شده بودم 

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺