2777
2789

سلام بچه ها بیایید یه بحث مفید راه بندازیم مطمئنم به درد خیلیا میخوره

چه جوریه که خیلیامون تو محیط کار خیلی خیلی زحمت میکشیم و مسئولیت پذیریم، ولی یه نفر از راه میرسه به راحتی با ۴ تا شوخی و خنده با رییس موقعیتِ ما رو میدزده؟ ما که زحمت میکشیم حقوق یا مزایای کمتری نسبت به بیکارها و وراجها داریم؟؟🤔😅

لطفاً بیایید تو بحث شرکت کنید تا به یه نتیجه ای برسیم!

اگه شاغلید تجربه تون تو محل کار چی بوده؟

چطور موقعیتمون رو تو محیط کار حفظ کنیم؟

ز شوخی بپرهیز ای باخِرَد، که شوخی تو را آبرو می‌بَرَد

من تو محل کارم از لحظه ای که میرسم تا لحظه ای که میزنم بیرون دارم کار میکنم، نصف همکارام بیشتر وقتشون حرف میزنن و خوراکی میخورن، با این حال اگه کار جدیدی بیاد میدن من انجامش بِدم😳 اونها همچنان به استراحتشون برسن🤔 چه جوریاس؟ من هنوز رازش رو نفهمیدم😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهمه گرم باش ولی رونده

آره اینو خیلی پوافقم. همیشه باید حریپت رو حفظ کنی و از همه مهمتر اینکه آتویی دست کسی ندی(نکته کنکوری😁)

با چیزی که شما گفتی برخورد نکردم. یعنی اگه محیط کار طوری باشه که رییس و مافوق لاس زدن براشون جذابتر از توانمندی فردی باشه، حتما شغلتون رو عوض کنین.

تو بقیه موارد رفتار محترمانه، حفظ حریم خودتون و بقیه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من تو محل کارم از لحظه ای که میرسم تا لحظه ای که میزنم بیرون دارم کار میکنم، نصف همکارام بیشتر وقتشو ...

چون بیگاری میکشی از خودت،زیادی کارمیکنی زیادی مایه میذاری برهمین کسی برتلاشات انچنان که باید ارزشی قائل نمیشه

باافتخارفمینیست وحامی حقوق زنان♀️                   We should all be feminist                             #زنان-ناموس-کسی-نیستند  ؛به یادتمام زنان وکودکانی که به نام ناموس وغیرت کشته شدند.🔰                معنی کلمه غیرت توی فرهنگ لغت؛تعصب، حمیت، حسد، رشک، رگ، صفت، مردانگی، مروت، ناموس پرستی🔰معنی کلمه ناموس توی فرهنگ لغت: عیال،مستوره ،عرض،بانگ، اشتهار ،حیله،مکر،تزویر،همسر 🔰مفهوم این دوکلمه چیزی جز یک حس مالکیت تعصبی روی زن ها نیست.🔰باعقل سلیم جوردرنمیاد که یک انسان مالک یک انسان دیگه باشه مگه اینکه رابطشون ارباب-بردگی باشه پس ... زنان،ناموس کسی نیستنددددد.🔰ازرفتارهای مالک گونه شریک عاطفیتون (اینوبپوش ،اونونپوش،موهاتوجمع کن،بااون حرف نزن، پاتوازخونه بیرون نزار، بلند نخند،تتونزن و...) خوشحال نشید این نشون دهنده علاقه نیست فقط نشون دهنده اینه که اون شخص خودش رو محق میدونه حتی برای کوچک ترین ابعادزندگی شماهم تصمیم بگیره برای  پوشش ، روابط،جسم،جان،اعتقادات و... دقیقامثل کاری که اربابان در دوران برده داری توی اروپا نسبت به برده هاشون انجام میدادن.🔰ایدی چنتاپیج فمینیستی رو میذارم حتمابریدبهشون سر بزنیدبهتون کمک میکنه قدرت پیداکنیدوبتونیدازحق خودتون دفاع کنیدودرمقابل تبعیض وبی عدالتی بایستید ♀️feminism.org2♀️women.and.feminism♀️feminism.everyday♀️fatiii-n82♀️hamsarii ♀️teenagers.feminism♀️ توی پیداکردن هرکدوم ازاین صفحات(پیج ها)مشکل داشتید بهم بگیدکمکتون کنم.🔰
با چیزی که شما گفتی برخورد نکردم. یعنی اگه محیط کار طوری باشه که رییس و مافوق لاس زدن براشون جذابتر ...

شغلم قابل عوض کردن نیست چون رسمیم، خیلی به ترک کارم فکر کردم، ولی تصمیم گرفتم اول اگه میتونم راه حلی پیدا کنم

من همیشه خودمو یه دختر آروم و خجالتی جلوه میدم البته نوع نگاه به دیگران هم خیلی مهمه و همین طور آر ...

دقیقا موافقم هرچی بتونی بیشتر جلوی زبونت رو بگیری موفقتری✌🏻 البته با این رفتار ممکنه موجب حسادت اون وراجها بشی و زیرآبتو بزنن😁✌🏻

شغلم قابل عوض کردن نیست چون رسمیم، خیلی به ترک کارم فکر کردم، ولی تصمیم گرفتم اول اگه میتونم راه حلی ...

هرکسی کار اضافه ای بهت داد بگو کار دارم فرصتشو ندارم

یا بگو تو حیطه وظایف من نیست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چون بیگاری میکشی از خودت،زیادی کارمیکنی زیادی مایه میذاری برهمین کسی برتلاشات انچنان که باید ارزشی ق ...

دقیقا همینطوره من اصلا بلد نیستم بیکار بمونم، یا کارم رو کِش بِدم، یا به قولی فِس فِس کنم، به نظرم فس فس کردن یه هنره که هر کارمندی باید بلد باشه😁✌🏻

دقیقا همینطوره من اصلا بلد نیستم بیکار بمونم، یا کارم رو کِش بِدم، یا به قولی فِس فِس کنم، به نظرم ف ...

فس فس کردن کلمه مناسبی نیست بهتره بگیم بیگاری نکشیدن وداشتن توانایی نه گفتن

چون اصلش اینه

باافتخارفمینیست وحامی حقوق زنان♀️                   We should all be feminist                             #زنان-ناموس-کسی-نیستند  ؛به یادتمام زنان وکودکانی که به نام ناموس وغیرت کشته شدند.🔰                معنی کلمه غیرت توی فرهنگ لغت؛تعصب، حمیت، حسد، رشک، رگ، صفت، مردانگی، مروت، ناموس پرستی🔰معنی کلمه ناموس توی فرهنگ لغت: عیال،مستوره ،عرض،بانگ، اشتهار ،حیله،مکر،تزویر،همسر 🔰مفهوم این دوکلمه چیزی جز یک حس مالکیت تعصبی روی زن ها نیست.🔰باعقل سلیم جوردرنمیاد که یک انسان مالک یک انسان دیگه باشه مگه اینکه رابطشون ارباب-بردگی باشه پس ... زنان،ناموس کسی نیستنددددد.🔰ازرفتارهای مالک گونه شریک عاطفیتون (اینوبپوش ،اونونپوش،موهاتوجمع کن،بااون حرف نزن، پاتوازخونه بیرون نزار، بلند نخند،تتونزن و...) خوشحال نشید این نشون دهنده علاقه نیست فقط نشون دهنده اینه که اون شخص خودش رو محق میدونه حتی برای کوچک ترین ابعادزندگی شماهم تصمیم بگیره برای  پوشش ، روابط،جسم،جان،اعتقادات و... دقیقامثل کاری که اربابان در دوران برده داری توی اروپا نسبت به برده هاشون انجام میدادن.🔰ایدی چنتاپیج فمینیستی رو میذارم حتمابریدبهشون سر بزنیدبهتون کمک میکنه قدرت پیداکنیدوبتونیدازحق خودتون دفاع کنیدودرمقابل تبعیض وبی عدالتی بایستید ♀️feminism.org2♀️women.and.feminism♀️feminism.everyday♀️fatiii-n82♀️hamsarii ♀️teenagers.feminism♀️ توی پیداکردن هرکدوم ازاین صفحات(پیج ها)مشکل داشتید بهم بگیدکمکتون کنم.🔰
هرکسی کار اضافه ای بهت داد بگو کار دارم فرصتشو ندارم یا بگو تو حیطه وظایف من نیست

اوه اوه این جملات یعنی شروع یه دعوای تمام عیار! چون وقتی برای بقیه جا انداختی من آدم زحمت کشی هستم اگه بگی نمیتونم انجام بدم یعنی نمیخوام! یعنی دوست ندارم!! تبعاتش سنگینه😳😅

دقیقا موافقم هرچی بتونی بیشتر جلوی زبونت رو بگیری موفقتری✌🏻 البته با این رفتار ممکنه موجب حسادت اون ...

😂😂آره دیگه این جوری همه بهت حسودی میکنن

من تو فامیل همون بچه ای هستم که ماماناشون میگن ازش یاد بگیر ببین چه دختر خوبیه😌😂😂😂

اوه اوه این جملات یعنی شروع یه دعوای تمام عیار! چون وقتی برای بقیه جا انداختی من آدم زحمت کشی هستم ا ...

خب پس خود کرده را تدبیر نیست! چرا با گفتن الان وقتشو ندارم باید یه دعوای تمام عیار پیش بیاد؟!