من پسرم چهارم هست ده سالشه ببین ربطی ندارد از نظر من من هم هرچی بخواد فراهم میکنم براش ولی خب نظارت ...
خیلی هم عالی که نظارت دارین ولی فضای مدرسه با جمع فامیلی فرق داره .تا به خال ازش پرسیدین این خوراکی هایی که میخاد مدرسه ببره .برا چی میبره .ایا برا سیر شدن هست یا نه دوست داره از همه خوارکیش بهتر باشه ...به هر حال اگه تغذیه براش فقط این مفهوم رو داره که باید بهتر از بقیه باشه .وقتی در جمع نوجونی مصرف مشروب یا سیگار باشه .اونوقت پنهونی از شما این کار روانجام میده چون همیشه تغذیه براش این مفهوم رو داشته که نباید کمتر ازبقیه باشه ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه
آخه به جای پچ پچ خمیر جادویی درس کن بزار فریزر هر روز یه گردی بذار بیرون توش نوتلا بریز اونم فله ای ...
عزیزم میگم بد غذا و بد خوراکه کلا.مثلا پچ پچ فقط مارک پچ پچ میخوره پاستیل کلا فقط خارجی مارک هاریبو میخوره کیک و بیسکوییت از شیرین عسل مارکای اونجا رو فقط میخوره هرچیزی رو نمیخوره.من خودمم کیک درست میکنم هفته ای یبار کیک میپزم. تو خونمون اصلا اصلا سوسیس کالباس نمیگیریم اصلا لب نمیزنه دوستنداره خودم کلا همبر و پیتزا و اینا رو درست میکنم.اما باز میگم مدرسه یزنگ ساندویچ یا لقمه ببره دو زنگ دیگه باز از همین کیک اینا میخوره مخصوصا مشکلم با هفته های صبحیه وگرنه بعدازظهری اجیلو میوه میبره فقط یزنگ خوراکی میبره.اما میگم من خودم شخصا صبونه نمیخوردم از سه سالگیم فقط شیرو کیک و ابمیوه میخوردم تا دوران دبیرستانم.خداروشکر مشکلیم نبود.تو تابستون اصلا اصلا نمیخوره اینچیزارو چون خودم انواع کیکا رو میپزم اما وقت مدرسه چون باید تنوع بالا باشه و از همه مدل باشه که زده نشه بخاطر همین اینجوریه.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
آخه به جای پچ پچ خمیر جادویی درس کن بزار فریزر هر روز یه گردی بذار بیرون توش نوتلا بریز اونم فله ای ...
بعد اصلا لب به نوتلا شکلات صبحانه.محصولاتی که کرم فندوق داشته باشن نمیزنه میگه حالمو بد میکنه و اصلا بچه ادا دربیلری نیست واقعا بدش میاد.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من موندم این بچه هایی که انقدررر خوراکی میبرن مدرسه تو خونه که هستن تا ظهر چیا میخورن. مگه غیر صبحانه و یه وعده میوه چیزی میخورن،؟ تازه اگه زود پاشن و ۱۱ ۱۰ صبح پا نشن. ولی خب خیلی بده که انقدر به بچه رو بدی سوارت بشه که بخاطر شکمش مدرسه نره.اومد و یه روز پدر مادر اصلا نداشتن. ادمیزاده دیگه ممکنه ورشکست بشه ب نون شبش محتاج بشه. کاش بتونیم تاب اوری بچه ها رو بالا ببریم.
آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...