سلام هر وقت مناسبتی پیش میاد تولد عزیزام میشه بیشتر از خوشحالی ناراحتم از اینکه نمیتونم هیچ کاری کنم از اینکه در آمد ندارم شاغل نیستم که بتونم شده یه هدیه کوچولو براشون بگیرم یه کیک یه شاخه گل..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلم انقدر پره که فقط خدا میدونه کاش نوجوون که بودم راهنما داشتم یه نفر بهم میگفت برو دنبال کسب مهارت که در آینده یه درآمدی داشته باشی کاش یکی از سردرگمی درم میآورد
خواهش میکنم نفریی یه صلوات بفرستید لطفا برای حاجت روا شدنم 😭🙏
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
دلم خیلی گرفته دلم میخواد درد و دل کنم حامله بودم شوهرم جایی ماموریت بود و آنتن نداشت انقدر ویار داشتم و بالا آوردم گرسنه هم بودم برعکس مرغم تموم کرده بودیم و گوشتم نمیتونستم بپزم انقدر حالم بد بود تو کارتم انقدری پول نبود که بتونم یه دست غذا سفارش بدم برای خودم چقدر از خودم بدم اومد 🙁