2777
2789
عنوان

نامزد بددل

291 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ..من یه نامزد دارم که هنوز عقد نکردیم ولی به شدت بدبین و بددله جوری که یهو خیلی بد استرس وارد میکنه جرات نمیکنم از در خونه بیرون برم یه مدت ۶ماه باهاش کات کرده بودم ولی فک کردم بهتر میشه الان تقریبا یکماهه آشتی کردیم ولی انگار از قبل بدتر شده نکات مثبت هم داره ولی نمیدونم با این اخلاق گندش چکار کنم همشم به رفتارش افتخار میکنه میگه من ایرادی نمیبینم تو رفتارم حتی قایمکی جلو در کشیک میده خیلی ازش دارم خسته میشم حس خیلی بدی بهم منتقل میکنه انگار حیوون خریده ..واقعا وقتی میفته به حرص دادن از دستش میترسم سکته کنم بس که زبون نفهمه ….بنظرتون چیکار کنم با این آدم ؟

عزیزم خوبه که هنوز عقد نکردین جدا بشید 

بد دلی خیلی خیلی درصد درمانش کمه که خوب بشه خیلی تایم زیادی میبره که خوب بشه ینی اصن ممکنه خوب نشه معمولا  قبول نمیکن ادما این اشتباه شون و راضی به درمان نمیشن ولی نه درمان نمیشن متاسفانه امیدی به خوب شدنش نداشته باشید ادمای بد دل تا ۸۰ سالگی هم حتی بد دل هستن اصن نمیشه کارش کرد اصن نمیتونید کنتر بیاید چون اجازه نمیدن که رفت و امد بکنی سر کار بری تو اجتماع باشی من اخه دیدم که میگم همه چیو تجربه نکنید از تجربه دیگران استفاده نکنید هر چقدر هم کات کنید خوب نمیشه چون اصن دست خودشون نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کنید عقد کنید بد میشه واسه تون افسردگی می گیرید اصن اجاره نمیده دوس تون حتی بیاد خونه تون یا برید بیرون به تنهایی اگه تنها هم نباشید همش میگه این کارو بکن ادنجارو نگاه نکن حرف نزدن اصن نمیذاره رنگ خوشی ببینید ینی واقعا محدود میشید خودتونم رفتاراشو دیدید که پس دلیلی واسه عقد وجود نداره به هر کی بگید دلیلشو سریع میگه جدا شید خدا خیلی خاطرتو میخواسته که عقد نکردین و گرنع بد میشد خیلی

بعد با همین کاراش کلی بهم ضربه زده انگار کاری میکنه که آدم کارش گیر خودش بیفته به قولی فقط خودش بتونه مشکل آدم و حل کنه الان یکسال و نیمه باهاش هستم از همون ماه دوم کلی زمین خوردم اخرشم میگه از قصد نکردم و طلبکار میشه ازش حرص دارم ولی یجورایی عمل کرده که فقط الان خودش میتونه مشکلمو حل کنه موندم چکار کنم با این ..😕با همین زبون نفهمی و سماجتش واسم مشکل درست کرد بعد که دید گندزده میگفت از قصد نکردم حس میکنم خیلی گاوه

باور کنید عقد کنید بد میشه واسه تون افسردگی می گیرید اصن اجاره نمیده دوس تون حتی بیاد خونه تون یا بر ...

اره چون اصرارم داره که زودتر عقد کنیم که دستش بازتر شه ولی هیچوقت این اشتباهو نمیکنم 

اصن حتی یه در صدم امید نداشته باشید که خوب بشه چون واقعا هیچ راهی وجود داره واسه بهتر شدنش 

نه میتونید عروسی برید نه جایی زندگی تون تلخ میکنه این ادم اصن زندگیتو فداش نکن پدرمادرت خودت حیف اید گناه دارید نذارید پدر مادرتون غصه بخورن تمام تلاش تون واسه جدایی بکنید دلیل تون واسه جدایی انقدر محکمه پسند و محکمه که دیگه هیچ اصراری واسه ازدواج نمیمونه 

من حتما پیشنهاد میکنم فیلم .ملی و راه های نرفته اش رو ببینید کاملا متوجه میشید چه طورین این ادما 

خواهرانه گفتم بهتون مهربونم

خواهش میکنم به حرفام دقت کن عملشون کن

امیدوارم موفق باشی 😘😗😙😚

اره چون اصرارم داره که زودتر عقد کنیم که دستش بازتر شه ولی هیچوقت این اشتباهو نمیکنم

حتما خودتون نجات بدید اینده شما واسم مهمه 

چون میدونه مشکل از خودشه میترسه متوجه بشید و جا بزنید حتما زود کات کنید بره تموم شه خواهرم 

هر کی هر چی گفت گوش نکن فقط خودتو رها کن ازش