2777
2789
عنوان

شوهرم اوسکوله یا چی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 52 پست
مگه عقد نیستید شرعا و قانونا شما زن و شوهر هستید  یه روز دعوتش کن قشنگ ارایش کن  و بهش بگو ...

نهه نمیخام من خیلی راضیم که رابطه ای نبوده چون راحت میتونم طلاق بگیرم🥲 

شب هم زیاد مونده خونمون زیاد تنها بودیم موقعیتش هم زیاد جور بوده که بخواد کاری بکنه اما نمیکنه

باهم مهربون باشید:)
نهه نمیخام من خیلی راضیم که رابطه ای نبوده چون راحت میتونم طلاق بگیرم🥲  شب هم زیاد مونده خونم ...

محال است مردی با زنش تنها باشه و یه حرکتی نزنه بدان که اون بهت احساس نداره وگرنه یه حرکتهایی میزد مات بمونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی دوستت داره یا به اصرار خانواده ش نیومده؟اخه امکان نداره اینجوری خیلی راحت رو در رو بدون گله یا گریه باهاش صحبت کن ازش بپرس ببین دوستت داره یا نه بگو به زور نمیخوام تحمیل شم 

میشه یکم بیشتر راجب من بگی بیذحمت🥲💔

عزیرم تو خیلی حساسی .. من تاپیک هاتو خوندم ... تو میگی دوسش ندارم کاش جدا بشم خب منم جای تو بودم از بحث ولن و روز زن و تولد و ... دلخور میشدم اما اینکه روش حساسی در حقیقت یعنی ته دلت علاقه داری اما با رفتارهاش توی یه دوگانگی گیر کردی اگه دوستم داره چرا بی محل میکنه اگه دوستم نداره چرا طلاق نمیده... همسرت چند سالشه ۲۴  

زندگی شما دو حالت داره یا واقعا جدا میشید و هیچ کدوم تا سن بالا ازدواج نمیکنی شما هم تا مراحل بالای تحصیلی میری بین ۲۸ تا سی ازدواج میکنی ... یا اینکه در اثر یه اتفاق دلتون ب شدت ب بودن هم گرم میشه و ازدواج میکنید در حد لیسانس و احتمال زیاد خانه دار یا کارمند میشی و یکی دو سال بعد بچه دار

چنتا خواهر برادرن 

دوتا داداش یکی آجی 

میشه بیشتر راجب دانشگاه و شغل بگی؟ 

من واقعا برام مهم نیست ازدواج بیشتر دوست دارم توی سن ۲۳ به بعد اتفاق بیفته ولی تحصیلاتم مهمه اینکه امسال کنکور دارم قبول میشم یا نه اگه قبولی باشه توی چه رشته ای موفقیت دارم یا نه؟ 

زندگی شما دو حالت داره یا واقعا جدا میشید و هیچ کدوم تا سن بالا ازدواج نمیکنی شما هم تا مراحل بالای ...

اونم ازدواج نمیکنه؟ قبلا یبار یکی بهم گفت اگه جدا بشید اون فورا ازدواج می‌کنه... من خودم ۱۸ سالمه اون ۲۳