تو تاپیک قبلی هم گفتم همش من دارم بهش پیام میدم خستم کرده دیگه دیشب بهش پیام ندادم اونم هیچی نگفت حتی صبح هم پیام نداد ظهر ساعت ۲ یه پیامک داده میگه :«سلام خوبی» منم جوابش دادم بعد اون غیب شد حتی جوابمو نداد الان تو واتساپ یه «سلام» خالی فرستاده 😐 کاملا مشخصه واسه اینکه از سرش باز بشه که من نگم پیام ندادی اینارو میگه :/// عصابم خیلی خرابه خودش که به خانوادم زنگ نمیزنه بقیه از من سراغشو میگیرن منم بجز سلام احوال پرسی چیزی باهاش ندارم که بخوام به بقیه بگم . با این رفتاراش روز به روز بیشتر ازش زده میشم ، بقیه دوران عقد و نامزدی شیرین ترین زمان زندگیشونه مال من شده زهرمارم همش تقصیر این بی عقل و خانوادشه ، الان میخام بهش پیام بدم به نظرتون چی بگمش؟ که یکم بخودش بیاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مطمئنی دوستت داره یا به اصرار خانواده ش نیومده؟اخه امکان نداره اینجوری خیلی راحت رو در رو بدون گله یا گریه باهاش صحبت کن ازش بپرس ببین دوستت داره یا نه بگو به زور نمیخوام تحمیل شم
عزیرم تو خیلی حساسی .. من تاپیک هاتو خوندم ... تو میگی دوسش ندارم کاش جدا بشم خب منم جای تو بودم از بحث ولن و روز زن و تولد و ... دلخور میشدم اما اینکه روش حساسی در حقیقت یعنی ته دلت علاقه داری اما با رفتارهاش توی یه دوگانگی گیر کردی اگه دوستم داره چرا بی محل میکنه اگه دوستم نداره چرا طلاق نمیده... همسرت چند سالشه ۲۴
زندگی شما دو حالت داره یا واقعا جدا میشید و هیچ کدوم تا سن بالا ازدواج نمیکنی شما هم تا مراحل بالای تحصیلی میری بین ۲۸ تا سی ازدواج میکنی ... یا اینکه در اثر یه اتفاق دلتون ب شدت ب بودن هم گرم میشه و ازدواج میکنید در حد لیسانس و احتمال زیاد خانه دار یا کارمند میشی و یکی دو سال بعد بچه دار
یه چیزی بگم تو همسرت سرد مزاجه... مردای سرد مزاج دست خودشون نیس کلا اعتقادی ب تولد و ... ندارن اعتقادی ب ابراز علاقه ندارن از صحبت و اینا فراری آن رابطه جنسی عالی ندارن
من واقعا برام مهم نیست ازدواج بیشتر دوست دارم توی سن ۲۳ به بعد اتفاق بیفته ولی تحصیلاتم مهمه اینکه امسال کنکور دارم قبول میشم یا نه اگه قبولی باشه توی چه رشته ای موفقیت دارم یا نه؟