2777
2789
عنوان

عفونت زنانگی

714 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

اون سری تایپک زدم پاک شد🥲گفتم غیر مستقیم سوالم رو بپرسم

از عفونت شدید درد دارم،،،،،یسالو نیم هم عفونت قارچی😞داشتم زیاد دکتر رفتم دارو مصرف کردم حتی سر این زیاد دارو خوردنا گوارشم ریخت بهم یبوست گرفتم بواسیر اوردم،،الانم یه سه روزی میشه درد تو اون ناحیه دارم جوری که وقتی راه میرم درد میگیره،

درمان خانگی کسی بلد نیست چون شرایط دکتر رفتنو دیگه والا ندارم

مجردم هستم

اگه درمان خانگی،گیاهی بلد هستید برای از بین بردن عفونت بگید خسته شدم به مولا حسرت به دل موندم یروز سالم باشم دلتنگ روزایی ام که سالم بودم

برام دعااااااااا کنید😭😭😭😭😭😭😭شمارو به هرکی میپرستید دعام کنید حالم خوب نیست درد دارم این تاپیکو که میزنم درد دارم امونم رو بریده

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ش واژینال بزن + عصاره های گیاهی موضعی

اسی مجرده بانو

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

شیاف نمیتونه استفاده کنه مجرده ولی آب و سرکه یا جوش شیرین بشین ۲۰ دقیقه عنبر نسا دود کنه بالاش بایست دود بده داخل واقعا سریع خوب میشی البته به مدت ۱ یا ۲ هفته واقعا عالیه 

💝 ای تو تنها خوب دنیا  💝

بهداشت رو خیلی رعایت کن 

بعد از دستشویی با سشوار خودت رو خشک کن 

هرروز یا روزی دوبار لباس زیرت رو عوض کن

حتما برو دکتر و به دکتر هم بگو مجردی که ژل واژینال نده

عفونت بمونه به شدت ضرر داره و چسبندگی رحم و لوله میاره، حتما درمان کن 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

سلام عزیزم. نگران نباش یه راهکار میدم انجام بده، غفونت و از بین میبره، خودم گرفتار عفونت بودم در حدی که بیمارستان خواست بستریم کنه، که با این کار رفع شد خداروشکر. برو عطاری عنبرنسارا بخر بیار خونه یه دامن بپوش برو تو حموم ، عنبرو مثل اسپند دود کن بگیر زیر دامنت ، مراقب باش نسوزی ، هر روز اینکارو انجام بده ، یکم بد بو هست ولی عالیه برا غفونت

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

دکتر رفتید ؟ مجرد هستید 

بعله دکتر زیاد رفتم عفونت قارچیه،،از بینم نمیره دوساله درگیرشم دیگه ولش کردم ب امون خدا،تا یماه پیش خوب بودم الان سه روز باز برگشته،درد دارم تو لبه ام وقتی راه میرم درد میگیره،نمیتونم راه برم،مجرد هم هستم،۲۱ سالمه،

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃
سلام عزیزم. نگران نباش یه راهکار میدم انجام بده، غفونت و از بین میبره، خودم گرفتار عفونت بودم در حدی ...

حالا در کنار اینا ، تو وان اب و سرکه بشین، لباس زیر هرروز عوض کن ، لباس زیرتو تو افتاب خشک کن نشد اتو بزن ، سرویس رفتنی خودت و با دستمال نخی خشک کن یا سشوار بگیر اگر حوصلت گرفت، دستمال کاغذی اصلا استفاده نکن ، دوران پریودی هر ۴ساعت پدت و  عوض کن. اینارو رعایت کنی اوکی میشی، ولی عنبرنسارا که گفتم فوق العادس بهتر از هر دکتریه

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

بعله دکتر زیاد رفتم عفونت قارچیه،،از بینم نمیره دوساله درگیرشم دیگه ولش کردم ب امون خدا،تا یماه پیش ...

قرص مترونیدازول و پماد کلوتریمازول استفاده کنید ماست مصرف کنید آب زیاد بخورید موقه عفونت لباس زیر نپوشید 

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...