2777
2789
عنوان

عفونت زنانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 26 پست
بهداشت رو خیلی رعایت کن  بعد از دستشویی با سشوار خودت رو خشک کن  هرروز یا روزی دوبار لبا ...

لوله چیه دیگه؟؟؟😳😳😳😳

بعدشم زیاد دکتر رفتم بار اخر دکتر گفت از تو من خسته شدم چرا خوب نمیشی!🤭😂

بهترین دکتره،،اما من جنسم ناجوره خوب شدنی نیستم

رعایت میکنم از لباس زیر نخی استفاده میکنم لباس زیرارو با صابون بچه میشورم میام خودمو کامل خشک میکنم نمیدونم این چه درد بی درمونیع یقمو گرفته ول نمیکنه

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص مترونیدازول و پماد کلوتریمازول استفاده کنید ماست مصرف کنید آب زیاد بخورید موقه عفونت لباس زیر نپ ...

ماست میخورم شیر میخورم بدتر میشم انگار برای من برعکس عمل میکنه

ماست میخورم شیر میخورم بدتر میشم انگار برای من برعکس عمل میکنه

پس مصرف نکنید وقتی باعث تحریک بیشتر میشه لباس زیر نپوشید از دود عنبر نسا استفاده کنید هرروز باعث از بین رفتن قارچ عفونته قرص مترونیدازول و پماد استفاده کنید لباس زیر حتما باید نخی استفاده بشه ن گیاهی که باعث قارچ و عفونت میشه آب زیاد بخورید 

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
لوله چیه دیگه؟؟؟😳😳😳😳 بعدشم زیاد دکتر رفتم بار اخر دکتر گفت از تو من خسته شدم چرا خوب نمیشی!🤭😂 ...

لوله فالوپ دیگه 😂😂 خدایا یجوری گفتی چیه دیگه ، خندم گرفت 

چندسالته؟ 

دکترت رو عوض کن

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
نه عزیزم خودم امتحان کردم هیچ دارویی خوبم نکرد اینکارو انجام دادم نه تنها عفونتم رفع شد باردارم شدم ...

ایکنم ورم هم کرده همون لبه ای ک درد داره،برای کاهش درد و از بین رفتن ورم هم خوبه!😰😨

بعله دکتر زیاد رفتم عفونت قارچیه،،از بینم نمیره دوساله درگیرشم دیگه ولش کردم ب امون خدا،تا یماه پیش ...

سلام عزیزم درمان عفونت فقط وفقط با خانم دکتر فریبارحیمی هست.

استاد هست توی این کار.

مخصوصا با فرمولهای شست وشویی که میگه.

اسمش فریبارحیمی هست توی اپلیکیشن مشورپ هست.همیشه هم آنلاین هست خیلی باحوصله وخوش اخلاقه

توی گوگل بزن مشورپ بعدش وارد برنامه شو اسمش رو بزن میاره برات

منم مجردم اما عفونت که گرفتم مامانم منو برد دکتر زنان خودش مشکلم با دارو پماد برطرف شد.مامان منم یه مدت همش عفونت می گرفت پیش همین دکتر رفت و درمان شد. اسمشون دکتر شراره صدری نائینی و مطبش سمت پونک اگر خواستی بگو شماره شو برات بفرستم.