2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت صرفا جهت سرگرمی (تقویم چینی اصلی)

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 55 پست
اسم دخترم لیا  البته نرفتم سونو ببینم جنسیت چی هست

عزیزم عالیهههههههههههه😍😍😍

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان ۱۶هفته و ۳روزمه تقریبا باهمیم

اره گلم با همیم🥰🥰🥰

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
خدا حفظش کنه😍😍😍😍😍 زیباترین اسم اسم مخملتون رو چی میذارید؟  ترنم ،طاها،ترانه،توحید اینا ا ...

کیمیا چرا تاپیکات قفل هستن ان تی به منم گفت پسر یعنی امکان داره برم انومالی بگن دختره و من به آرزوم برسم 😭😭😭😭

کیمیا چرا تاپیکات قفل هستن ان تی به منم گفت پسر یعنی امکان داره برم انومالی بگن دختره و من به آرزوم ...

عییزم‌برای منم حساب میکنی

۱۳۷۰/۱۰/۱

۱۴۰۰/۸/۳۰اخرین پریودی

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
دختر

ممنون

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
خواهش میکنم پسر میخواستید ؟ 

سالم باشه ولی خب ته دلم پسر دوس دارم