2777
2789

سلام خانومای گل سیکل۲۸روزه دارم وکاملامرتب به جز یکی دوبار درطول۵سال اقدامم عقب نیانداختم ماه پیش۶روزجلوانداختم این ماه کلومیفن واچ ام جی مصرف کردم چون فولیای خوبم آزادشده بودن ودوتا فولی۱۵ و۱۶ مونده بودوتوسونو پولیپ تشخیص دادن دکترم گفت مهم نیست دوفاستون شبی۲تااز۱۶پری نوشت وگفت بخاطرداروهای هورمونی استروژن بالا رفته این پولیپ اومده ومصرف کردم دیشب آخرین دوزبود واچ سی جی نداد علائمم حالت تهوع. تنفراز بوی غذا .درد پهلو وزیرشکم درست ازاواسط سیکل. تکرر شدید ادرار. درد دندان حس سوزن زدن توپهلو. گرفتگی عضلات رحم تیرکشدن رحم به سمت ناف وواژن.حس خستگی کوبیدگی بدن وخاب آلودگی دارم توکل روز وهمه روبه دوفاستون مربوط کردم این مدت

فردانه پس فردا باید پری بشم

ببخشین طولانی شد گفتم شاید به درد کسی بخوره

خودت چیزی میبینی؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز از موعدت گذشته؟ 

من واقعا نظری راجب مدیکور ندارم 

چون بد زخم هایی ازش خوردم😂

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
یه هاله ی پررنگ صورتی داره اصلا لازم نیست تونوربگیری یادقت کنی

داری یکی دیگه بزار

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟

عزیزم انشاءالله که بارداری ولی این بی بی چکت اصلا قابل تشخیص نیست به نظرم صبر کن از موعدت بگذره بعد برو ازمایش بده انشاءالله که یه نی نی خوشگل تو دلت باشه 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
چند روز از موعدت گذشته؟  من واقعا نظری راجب مدیکور ندارم  چون بد زخم هایی ازش خوردم😂

مدیکور‌ من کامل دو خط انداخت امکان خطا داره؟

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^
مدیکور‌ من کامل دو خط انداخت امکان خطا داره؟

اگه خط پررنگه درسته 

اما هاله هاش اصولا کاذبه

اگه خط پررنگه درسته  اما هاله هاش اصولا کاذبه

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^
یعنی بعدش منفی بودآزمایشت

هنوز آزمایش ندادم عزیزم